Haberler

Liseli Merve'ye Son Veda

İntihar eden lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki M.Ö., gözyaşları içinde toprağa verildi.

Uşak'ta psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen ve kendini bir apartmanın merdiven boşluğuna iple asarak intihar eden lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki M.Ö. gözyaşları içinde toprağa verildi.

Uşak Vala Gedik Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi M.Ö. önceki gün Cumhuriyet Mahallesi, Orhan Dengiz Bulvarı, 13 numaradaki İbrahim Uşaklıgil İşhanı'nın merdiven boşluğunda bir alışveriş merkezinden satın aldığı iple kendini astı. Vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Nöbetçi savcının incelemesinin ardından teşhis için Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na götürülen M.Ö.'in cesedi yakınlarının teşhisinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Bugün, Uşak Ulu Camii'ne getirilen M.Ö.'in gelin duvağı, basketbol eşofmanları ile süslü tabutu cenazeye katılan yakınlarını ve öğrenci arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu. Cenazeye Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, AK Parti Uşak Milletvekili Adayları Hazim Sesli ve Mehmet Altay, M.Ö.'in okul arkadaşları ve çok sayıda yakını katıldı. Kızının tabutuna sarılan anne H.Ö, "Neden yaptın kızım bunu, ben senin gözlerine kıyamadım" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren anne H.Ö ve çiftçi baba M.Ö.yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı. M.Ö'in. cenazesi, ikindide kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Liseli M.Ö.'nin intihar etmeden önce sınıftaki bazı arkadaşlarına 19 Nisan'da hatıra vesikalık fotoğrafı vererek, arkasına da, "Hayatımda her şeyi değiştirmeye karar verdim. İlk olarak kardeşlerimi ve sonsuza kız kardeşliğim olarak sizleri. Bugün, yarın, gelecekte bir arada yaşamaya" yazdığı ortaya çıktı.

M.Ö. intiharıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title