Haberler

Lewis Hamilton'ın mücevherleri ile başı dertte!

Güncelleme:

FIA'nın mücevher yasağına Lewis Hamilton, basın toplantısına 3 saat, 8 yüzük, 4 kolye ile katılarak tepki verdi.

Formula 1 pilotlarının yarışlarda mücevher takmasına yönelik yasak uzun zamandan beri bulunuyor. FIA Yarış Direktörü Niels Wittich de Avustralya GP öncesinde pilotlara araç sürerken mücevher takmanın yasak olduğunu tekrar hatırlatmıştı.

Olası bir yangına karşı kıyafetlerin altındaki metal aksesuarların tehlike yarattığını belirten Yarış Direktörü ayrıca iç çamaşırı konusunda pilotları uyardı. FIA, bu haftasonu itibariyle ise mücevher ve iç çamaşırı kontrollerini içeren güncellenmiş inceleme politikasını duyurdu. Yayınlanan bu belgeye ise tepki gecikmedi.

Formula 1 yıldızı Lewis Hamilton ismini değiştiriyor!

Hamilton basın toplantısında 8 yüzük ve 4 kolye taktı!

Son olaylar ve gelişmeler üzerine 7 kez Dünya Şampiyonu Hamilton, dün akşam yapılan toplantıya 3 saat, 8 yüzük, 4 kolye ve 2 küpe takarak katıldı. Yetkililerin böyle bir şeye takılmasının gereksiz olduğunu belirten Hamilton, geri adım atacak gibi görünmüyor.

Taktığı mücevher ile tepkisini ortaya koyan Hamilton, aynı zamanda sözleriyle de FIA'yı hedef aldı:

"Bugün daha fazla mücevher takamadım! Bir spor olarak attığımız adımları ve odaklanmamız gereken daha önemli konuları düşündüğümüzde neredeyse geriye doğru bir adım atmışız gibi hissediyorum.

Spor olarak gerçekten büyük adımlar attığımızı düşünüyorum. Bu çok küçük bir şey. 16 yıldır sporun içindeyim ve 16 yıldır takı takıyorum. Arabada sadece küpelerim ve çıkaramadığım burun piercing'im var.

Bu tartışmaya girmemiz oldukça gereksiz. Bu yüzden Muhammed (FIA başkanı Ben Sulayem) ile iletişim kurmaya ve çalışmaya çalışacağım. Sporun, Muhammed'in ve F1 ile ortaklaşa çalışmak için buradayım.

Vücüdunda görünmeyen yerlerde mücevherlerin olup olmadığı tartışmalarına da açıklık getiren 7 kez şampiyon pilot şu ifadeleri kullandı:

Nerede olduğunu gerçekten açıklayamam ama platin, bu yüzden manyetik değil. Geçmişte hiçbir zaman bir güvenlik sorunu oluşturmadı. 16 yılda çok fazla MR taramasına girdim ve platini çıkarmak zorunda kalmadım.

Mercedes-AMG Petronas pilotu, olası bir yasak konusunda ise endişeli olmadığını belirtti. Takımının yedek bir pilotu olduğunu söyleyen Hamilton, kendisinin bu sırada Miami'de keyifli vakit geçirebileceğini ima etti. Ayrıca FIA üzerindeki sorumluluğu almak adına bir fergatnameye imza atabileceğini de ekledi.

Gelişmeler üzerine FIA, kolayca çıkaralamayacak mücevherler için Hamilton'a iki yarışlık muafiyet tanıdı. Buna göre Lewis Hamilton, 2 yarış daha mücevherleri ile yarışabilecek. Hamilton'un muafiyeti Monaco GP'nde son buluyor.

Peki siz bu mücevher tartışmaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında ya da SDN Forum'da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Lewis Hamilton Avustralya Formula 1 Tragger Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title