Haberler

La Casa De Papel Dizisinin 3. Sezonundan Beklenen Tanıtım Geldi

Güncelleme:

2018'in en çok izlenen dizisi La Casa De Papel'in 3. sezonundan ilk görüntüler geldi. Diziye katılan yeni isimler kimler, yeni sezon ne zaman başlayacak?

Milyonların sevgilisi La Casa De Papel dizisinin heyecanla beklenen 3. sezonundan ilk görüntüler geldi. Berlin'ne neler olduğunun ortaya çıkacağı La Casa de Papel harika bir sezonun sinyalini veriyor. Peki La Casa de Papel yeni sezonu ne zaman izleyicine kavuşacak, yeni sezonda neler olacak, diziye katılan yeni isimler kimler?

La Casa De Papel ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde...

3. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

İspanya Kraliyet Darphanesi'ne girerek tarihin en büyük soygununu gerçekleştiren başlarında "Profesör"ün olduğu 8 kişiden oluşan ekibin hikayesini ele alan La Casa de Papel'in 3. sezonundan ilk görüntüler geldi.

La Casa De Papel Dizisinin 3. Sezonundan Beklenen Tanıtım Geldi

LA CASA DE PAPEL YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK

La Casa de Papel'in 3. sezonu 2019'da ekranlara gelecek. Netflix dizininilk görüntüleri paylaştı.

La Casa De Papel Dizisinin 3. Sezonundan Beklenen Tanıtım Geldi

BERLİN İLE İLGİLİ SÜRPRİZLER VAR

Ayrıca yeni sezonda Berlin hayranlarını bir de sürpriz bekliyor: İkinci sezonda ölen Berlin'i (Pedro Alonso) 3. sezon tanıtım videosunda görüyoruz. Bu da yeni sezonda izleyiciyi Berlin ile ilgili sürprizlerin beklediğini gösteriyor.

La Casa De Papel Dizisinin 3. Sezonundan Beklenen Tanıtım Geldi

DİZİYE KATILAN YENİ İSİMLER KİMLER?

Tanıtım videosunda karakterlerin buluşmasını ve ekibe yeni katılan isimleri görüyoruz. Ekibe yeni katılan isimler; Hovik Keuchkerian (Bogota), Najwa Nimri (Alicia), Fernando Cayo (Tamayo) ve The Engineer olarak ekibe katıldığı önceden duyurulan Rodrigo de la Serna.

La Casa De Papel Dizisinin 3. Sezonundan Beklenen Tanıtım GeldiRodrigo de la Serna

La Casa De Papel Dizisinin 3. Sezonundan Beklenen Tanıtım GeldiNajwa Nimri

La Casa De Papel Dizisinin 3. Sezonundan Beklenen Tanıtım Geldi

Hovik Keuchkerian

La Casa De Papel Dizisinin 3. Sezonundan Beklenen Tanıtım GeldiLa Casa De Papel

Kaynak: Haberler.com / Güncel

La Casa De Papel Berlin Magazin Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title