Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Güncelleme:

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Bağlar İlçesi Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katıldı.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Bağlar İlçesi Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katıldı.

Bağlar Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen etkinlikte konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, günümüzde yaşanan acıların sebebinin Hz. Muhammed'in sünnetinden uzaklaşılmasından kaynaklandığını söyledi.

Geleceklerini emanet edecekleri nesilin öğretmenlere emanet olduğunu aktaran Aslan, şunları kaydetti:

"Hangi ortamda olursanız olun eğer yüreğiniz insan sevgisiyle doluysa, o zaman gerçek anlamda mesut yaşamış olursunuz. Diyarbakır sınırlarında yaşayan tüm öğretmenlerimiz, geleceğimiz elinizdeki bu yavrularımıza emanet. Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimiz sizlere emanet. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki sevginizi veremediğiniz öğrencilere bilginizi asla veremezsiniz. Biz çocuklarımıza her şeyden önce insanı sevmeyi öğretmeliyiz. Yüreği ve gönlü sevgi dolu bir nesil yetiştirmeliyiz. Bunun yolu da bu yavrularımızı, bu gençlerimizi sevmekten onlara hoşgörülü yaklaşmaktan geçmektedir. Kendi kardeşlerinize ve yavrularınıza gösterdiğiniz sevgi ve hoşgörüyü bu çocuklarımıza verdiğiniz zaman gerçek görevinizi yerine getirmiş olursunuz" ifadelerini kullandı.

Program, okul öğrencilerinden oluşan ilahi grubunun ezgileriyle sona erdi.

Etkinliğe, İl Maarif Müfettişleri Başkanı Eyyup Demir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Aslan Özdemir, Hüsamettin Atlı, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Aslan diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title