Haberler

Kurtulmuş ve Eker, STK Temsilcileriyle Buluştu

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ve Bakan Eker, Diyarbakır'da- Kurtulmuş ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yemekte bir araya geldi- Kurtulmuş: "İnşallah siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ile hep beraber Türkiye'nin bu süreçlerden rahat bir şekilde geçmesi için mücadele edeceğiz ve toplumda bu çözüm sürecinin devamı konusundaki iradeyi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"DİYARBAKIR (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "İnşallah siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ile hep beraber Türkiye'nin bu süreçlerden rahat bir şekilde geçmesi için mücadele edeceğiz ve toplumda bu çözüm sürecinin devamı konusundaki iradeyi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.Kurtulmuş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Vali Hüseyin Aksoy ve AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Mine Lök Beyaz, Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, Cuma İçten ve Oya Eronat ile bir otelde verilen akşam yemeğinde sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve temsilcileriyle bir araya geldi.Basına kapalı toplantıya, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, İnsan Hakları Derneği (İHD), MAZLUMDER, Özgür-Der ve Memur-Sen'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 30 sivil toplum kuruluşunun temsilci ve yöneticisi katıldı.Toplantı sonrası otel çıkışında gazetecilere açıklama yapan Kurtulmuş, kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yöneticileriyle güzel bir sohbet imkanı bulduklarını söyledi.Kurtulmuş, "Hem çözüm sürecinin geleceği hem 6-7 Ekim olaylarının sonrasını değerlendirmiş olduk. Bizim için de olumlu oldu, görüşlerimizi paylaştık. Arkadaşlarımız için de olumlu bir toplantı olduğunu düşünüyoruz. İnşallah siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ile hep beraber Türkiye'nin bu süreçlerden rahat bir şekilde geçmesi için mücadele edeceğiz ve toplumda bu çözüm sürecinin devamı konusundaki iradeyi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz" diye konuştu.Kurtulmuş'a, toplantı çıkışında bir kız çocuğu tarafından, fotoğrafının bulunduğu ve isminin yazılı olduğu bakır levha hediye edildi. Kurtulmuş, hediye veren çocuğa ilgi gösterdi. .

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Numan kurtulmuş Diyarbakır Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title