Haberler

Kreşlerden yıl sonu şenliği

Muratpaşa Belediyesi'nin 5 kreşinden öğrenciler ve veliler Falez-2 Park'ta düzenlenen dönem sonu şenliğinde gönüllerince eğlendi.

Muratpaşa Belediyesi'nin 5 kreşinden öğrenciler ve veliler Falez-2 Park'ta düzenlenen dönem sonu şenliğinde gönüllerince eğlendi. Çocuklar ve ailelerinin birlikte katıldığı çuval ve yumurta taşıma yarışmasında kahkaha dolu anlar yaşandı.

Muratpaşa Belediyesi'nin Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Merkez şubeyle birlikte Dutlubahçe, Ermenek Mahallesi Türkan Saylan, Konuksever Mahallesi Adalya Vakfı ve Münir Özkul kreşlerinin küçük öğrencileri ve aileleri Falez-2 Park'ta düzenlenen yılsonu şenliğinde bir araya geldi. Şenlikte aileleri ve çocukları yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın çok istemesine rağmen yurtdışı programı nedeniyle şenlikte yer alamadığını belirterek, Uysal'ın selam ve sevgilerini iletti.

Bu yıl 560 öğrencinin eğitimlerine devam ettiği ve 170'inin okul öncesi eğitimlerini tamamlayarak mezun olduğu kreşlerin yıl onu şenliğinde, çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Çocuklar, parkta kurulan dev bir şişme oyun alanında keyifli dakikalar yaşarken aileler de çuval ve yumurta taşıma yarışmasında ter döktü. Yarışma çocuklarıyla birlikte katılan anne ve babaların kıyasıya yarıştığı oyunlarda kahkaha dolu anlar yaşandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Çağlayan Ermenek Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title