Haberler

Kozluk'ta Av Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Batman’ın Kozluk ilçesinde 2018-2019 av sezonu komisyon toplantısı Kaymakam Osman Bilici başkanlığında gerçekleştirildi.

Batman'ın Kozluk ilçesinde 2018-2019 av sezonu komisyon toplantısı Kaymakam Osman Bilici başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, Kozluk idari sınırları içerisinde av hayvanlarının korunması, yabani hayvanların üreme süreleri, genel ve devlet av alanları, ava kapatılan avlaklar, yaban hayatı yerleştirme sahaları, 2018-2019 av sezonu öncesi doğaya yeniden yaban hayatı yerleştirme faaliyetleri, avcıların avlanma ile ilgili dikkat etmeleri gereken hususlar, usulsüz avlanma ile ilgili yapılacak idari ve cezai işlemler konular görüşüldü.

Kaymakamlık Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Osman Bilici'nin yanı sıra Batman Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünden Eyyüp Yıldırım, İlçe Jandarma Bölük Komutanı İlkay Güleryüz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bahar Seyfioğlu, İlçe Avcılar Derneği Başkanı Gürgin Kalkan ile ilçedeki avcılar katıldı. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Bilici Avcılar Batman Kozluk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title