Haberler

Konya - Zincirleme Kaza 3 Yaralı

Konya'nın Karapınar ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme kazada savrulan TIR, ışıkta bekleyen bisikletli öğrencilere çarpıp, atıl haldeki binaya çarpıp durabildi.

Konya'nın Karapınar ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme kazada savrulan TIR, ışıkta bekleyen bisikletli öğrencilere çarpıp, atıl haldeki binaya çarpıp durabildi. Kazada TIR şoförü Hüseyin Çetinkaya (44) ile bisikletli öğrenciler Emrah Uslu (19) ve Ali Kalkan (18) yaralandı. Kaza, dün saat 14.30 sıralarında Karapınar çevre yolunda meydana geldi. İsmi açıklanmayan kadın sürücünün kullandığı 41 AV 884 plakalı otomobil, iddiaya göre kavşakta kırmızı ışıkta durdu. Bunun üzerine arkasındaki Ali Karagöz (32) yönetimindeki 42 ABY 572 plakalı kamyonet ile Hüseyin Çetinkaya idaresinde 42 E 1428 plakalı TIR zincirleme olarak kaza yaptı. TIR, çarpmanın şiddetiyle diğer yolda bisikletleriyle hareket etmeye hazırlanan Emre Uslu ve Ali Kalkan'ın üzerine savruldu. TIR'ın geldiğini gören Ali Kalkan, bisikletinden atlayıp kaçmaya çalıştı. Ancak TIR, Uslu ve Kalkan'a çarpıp yolun yaklaşık 30 metre ilerideki atıl haldeki tek katlı binaya çarpıp durabildi. Kazada TIR şoförü Hüseyin Çetinkaya ile öğrenciler Emrah Uslu ve Ali Kalkan yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Uslu, yapılan ilk tedavisinin ardından Konya'ya sevk edildi. Uslu ve Kalkan'ın, öğle yemeğinin ardından tekrar üniversite hazırlık kursuna gitmek üzere oldukları belirtildi.

YEŞİL IŞIK YANIYOR İDDİASI

Kamyonet sürücüsü Ali Karagöz'ün de ilk ifadesinde yeşil ışık yandığını ve otomobilin aniden durması sonucu, otomobile çarptığını ileri sürdüğü öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karapınar Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title