Haberler

Konya - Üniversiteli Genç, Kazada Öldü

Üniversiteli genç, kazada öldüKONYA'da yolcu otobüsten indikten sonra yol kenarında bekleyen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Kerem Yılmaz'a, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç çarparak kaçtı.

Üniversiteli genç, kazada öldü

KONYA'da yolcu otobüsten indikten sonra yol kenarında bekleyen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Kerem Yılmaz'a, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisiyle şarampole savrulan Yılmaz, olay yerinede hayatını kaybetti. Polis, üniversiteli gence çarpıp kaçan sürücüyü arıyor.

Kaza, bugün saat 09.30 sıralarında Konya-Adana Karayolu'nun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Şırnak'tan Konya'ya gelen ve yolcu otobüsünden inen Selçuk Üniversitesi öğrencisi Kerem Yılmaz'a, yol kenarında beklediği sırada plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle şarampole savrulan ve ağır yaralanan Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, üniversiteli gence çarparak olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Kerem Yılmaz'ın cesedi otopsi için Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kerem Yılmaz Konya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title