Haberler

Knorr'dan Kızılay'a 1.5 Milyon Kase Çorba

Güncelleme:

Knorr'un Türk Kızılayı ile birlikte gerçekleştirdiği "Hem İçimiz Hem Kalbimiz Isınsın" projesi Knorr tüketicilerinin verdiği destekle sona erdi.

Proje kapsamında, ihtiyaç sahiplerine 1,5 milyon kase çorba bağışında bulunuldu.

Unilever Sürdürülebilir Yaşam Planı çerçevesinde toplumsal ve çevresel alanlarda değer yaratan projeler gerçekleştiren Knorr, yaşam koşullarını iyileştirme hedefi çerçevesinde, Türk Kızılayı ile hayata geçirdiği "Hem İçimiz Hem Kalbimiz Isınsın" projesinde finale geldi. Proje kapsamında tüketicilerinden de satın aldıkları Ezogelin çorbalarla destek alan Knorr, yeterli ve dengeli yemek öğününe ulaşamayanlara hizmet veren Türk Kızılayı aşevlerinin bir yıllık ihtiyacını karşılayacak 1,5 milyon kase çorba bağışında bulundu.

Proje ile ilgili olarak Unilever Türkiye Gıda Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin; "Unilever olarak, Sürdürülebilir Yaşam Planımız doğrultusunda hem kurumsal hem de markalarımız ile gerçekleştirdiğimiz projelerin bir tanesini daha başarıyla sonuçlandırmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye'de köklü bir geçmişe sahip olan ve topluma karşı sorumluluklarının bilincinde hareket eden Knorr markamızla tüketicilerimizin de desteğiyle çok anlamlı bir projeyi hayata geçirdik. Ülkemiz insanın bağış ve yardımlaşma duygularını canlandırdığımıza inandığımız Hem İçimiz Hem Kalbimiz Isınsın projemizle, Kızılay Aşevleri için taahhüt ettiğimiz 1.5 milyon kase bağışını gerçekleştirdik. Ramazan ayında da Knorr olarak kalpleri ısıtmaya devam edeceğiz. Projede tüketicilerimiz başta olmak üzere emeği ve desteği geçen herkese Knorr Ailesi adına teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Kızılayı Unilever Kızılay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title