Haberler

KESK'ten Tutuklu Üyeler İçin Güvenpark'ta Eylem

Güncelleme:

KESK üyeleri, tutuklu bulunan bazı sendika yöneticileriyle üyelerin serbest bırakılması için Kızılay Güvenpark'ta eylem yaptı.

Kamu Emekçileri Konfederasyonu (KESK) üyeleri, tutuklu bulunan bazı sendika yöneticileriyle üyelerin serbest bırakılması için eylem yaptı.

Kızılay Güvenpark'ta toplanan konfedarasyon üyeleri, açtıkları pankartlar ve attıkları sloganlarla taleplerini dile getirdi.

Grup adına basın açıklaması yapan İbrahim Kara, konfederasyon ve sendikalarına yönelik gözaltı ve tutuklamaların olduğunu ileri sürerek, sendikal haklarının engellenmek istendiğini iddia etti.

Kara, 47 sendika üye ve yöneticisinin gözaltına bulunduğuna değinerek, "Bugün emeğin ve emekçinin kuşatılmışlığına karşı çıkmak, arkadaşlarımızın özgürlüklerine kavuşması için buradayız. Tutuklu bulunan KESK'e bağlı tüm sendika üyelerinin derhal ve koşulsuz bırakılmasını istiyoruz" dedi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Kara Kızılay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title