Haberler

Kelebek bıçak tartışması sonucu ortaokul öğrencisi öldürüldü

Güncelleme:

Kayseri'de bir ortaokul öğrencisi, okul arkadaşı tarafından kelebek bıçak tartışması nedeniyle inşaatın çatısında bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri'de ortaokul öğrencisinin bir inşaatın çatısında okul arkadaşı tarafından bıçakla öldürülmesinin sebebinin, aralarındaki "kelebek" bıçak tartışmasından kaynaklandığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Şükrü Başyazıcıoğlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi T.Ş. (13), geçen hafta "kelebek" diye tabir edilen bıçakla okula geldi.

Okul arkadaşı S.D. (12), 12 Aralık'ta bıçağı kendisine vermesini istediği T.Ş'yi tehdit etti.

S.D'nin bıçağı tekrar istemesi üzerine T.Ş, bıçağı okulun yakınındaki bir inşaata sakladığını, oraya gidince vereceğini söyledi.

Aynı okulun öğrencisi Ş.K. de ikili arasındaki sorunu çözmek için S.D. ve T.Ş. ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde olayın yaşandığı inşaata gitti.

T.Ş'nin, inşaatın çatısında çıkan tartışmada, söz konusu bıçakla S.D'yi öldürdüğü öğrenildi.

Olay

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Öğüt Sokak'ta 12 Aralık'ta 6 katlı inşaatın çatı katından ses gelmesi üzerine olay yerine giden ekipler, S.D'yi bıçakla öldürülmüş halde bulmuştu. Cinayeti işlediği iddia edilen T.Ş, ailesinin ihbarıyla gözaltına alınmış, Ş.K. ise polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanmıştı.

Dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.Ş. hakimlikçe tutuklanmış, Ş.K. serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Güvenlik Cinayet Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title