Haberler

KAZADA YARALANAN ÇOCUKLARIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Güncelleme:

İZMİR'in Buca ilçesinde kamyonetin elektrikli bisiklete çarpması sonucu yaralanan E.K. (16) ile arkadaşı A.A.'nın (15) hastanedeki tedavileri sürüyor.

İZMİR'in Buca ilçesinde kamyonetin elektrikli bisiklete çarpması sonucu yaralanan E.K. (16) ile arkadaşı A.A.'nın (15) hastanedeki tedavileri sürüyor. Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan kamyonet şoförü S.Ö.'nün, Bir anda hızlı bir şekilde önüme fırladılar, hiçbir şekilde fren mesafem yoktu dediği öğrenildi.

Buca ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde Salı günü saat 21.00 sıralarında Fevzi Çakmak Caddesi'ne kontrolsüz bir şekilde çıktığı öne sürülen elektrikli bisiklete belediyeye ait olduğu belirtilen S.Ö. yönetimindeki kamyonet çarptı. Kazada, elektrikli bisikletin sürücüsü E.K. ile arkasındaki arkadaşı A.A., yaralandı.

Başlarında kask bulunmayan E.K.ve A.A., gelen ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan çocukların sağlık durumlarının iyiye gittiği belirtildi.

Bu arada kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

'FREN MESAFEM YOKTU'

Emniyete götürülen kamyonet sürücüsü S.Ö. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. S.Ö.'nün, ifadesinde, Bir anda hızlı bir şekilde önüme fırladılar, hiçbir şekilde fren mesafem yoktu dediği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title