Haberler

Kayserili Şehidin Baba Ocağına Ateş Düştü

Kayserili şehidin baba ocağına ateş düştü DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Üstçavuş Burhan Kaplan'ın Kayseri'deki baba ocağına ateş düştü.

Kayserili şehidin baba ocağına ateş düştü

DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Üstçavuş Burhan Kaplan'ın Kayseri'deki baba ocağına ateş düştü.

Özel Kuvvetlerde görevli Üstçavuş Burhan Kaplan'ın Melikgazi ilçesi Ağırnas mahallesinde oturan babası Aytuner, annesi Hacıkadın ile ağabeyi Murat ve ablası Nurcan Kaplan'a şehadet haberi, sabah saatlerinde verildi. Acı haberle yıkılan şehidin ailesine sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Üstçavuş Kaplan'ın şehadet haberi üzerine yakınları ve komşuları, babasının evine akın etti. Şehidin babasının evine Türk bayrakları asıldı ve Kur'an okunmaya başladı. 112 Acil servis ekibi de fenalık geçiren şehidin yakınlarına müdahale etti. Şehit Burhan Kaplan'ın cenazesinin akşam saatlerinde Kayseri'ye getirileceği ve yarın Cuma namazı sonrasında memleketi Ağırnas'ta toprağa verileceği bildirildi. Şehidin erkek kardeşinin ise yaklaşık 5 yıl önce evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melikgazi Ağırnas Kayseri Güncel Haberler

title