Haberler

Batman'da "Kayıp Engelli Çocuk" Seferberliği

Güncelleme:

Batman'da, dünden bu yana haber alınamayan 12 yaşındaki engelli çocuğu bulmak için arama çalışması başlatıldı.

Batman'ın, Huzur Mahallesindeki ailesiyle yaşayan zihinsel ve konuşma engelli Rıdvan Şahin (12), dün öğle saatlerinde evden ayrıldı. Bir süre sonra Şahin'in yokluğunu fark eden ailesi, onu aramaya başladı. Ailenin tüm aramaları sonuç vermeyince polise haber verildi.

Kayıp çocuğu, Batman Çayı kenarındaki İkiztepe köyü yakınlarında gördüğünü ileri süren çobanın ifadesine başvuran polis, Şahin'in fotoğrafını çobana teyit ettirmesi üzerine çay kenarındaki arama çalışmalarını genişletti.

Aramaya katılan 50 polis çayın iki yakasını karadan, askeri helikopter ise Batman Çayı ve Bismil Köprü'sü civarını havadan taradı. İl Emniyet Müdürlüğü ile AFAD'a bağlı su altı arama timleri de çalışmaya çayda su altında yaptıkları aramayla destek verdi.

Baba Şakir Şahin, oğlunun dün öğlen saatlerinde evden ayrıldığını ve son olarak Batman Çayı kenarında bir çoban tarafından görüldüğünü söyledi.

Çocuğunun hayatından endişe ettiğini ifade eden baba Şahin, "İşitme ve zihinsel engelli çocuğum kendini ifade edemez. Bir çobanın İkiztepe köyü yakınlarında oğlumu görmüş. Polise haber vermiş. Ekiplerle birlikte arıyoruz. Allah rızası için oğlumu görenler polise getirsin" diye konuştu.

Kayıp çocuğun bulunması için başlatılan aramalara devam ediliyor.

Kaynak: AA / Güncel

İkiztepe Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title