Haberler

Artvin'de Veliköy Kar Üstü Karakucak Güreşleri'nin 21.'si Bugün Yapıldı

Güncelleme:

Artvin`de her yıl geleneksel olarak düzenlenen Veliköy Kar Üstü Karakucak Güreşleri'nin 21.'si bugün yapıldı. Güreşlere İran, Gürcistan ve Azerbaycan'dan gelen sporcular da katıldı.

Artvin'in Şavşat ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Veliköy Kar Üstü Karakucak Güreşleri 'nin 21.'s bugün yapıldı. Artvin, Rize, Sivas, Tokat, Erzurum, Ardahan, İzmit ve İstanbul'un yanı sıra yurt dışından İran, Gürcistan, Azerbaycan ve Ukrayna'dan gelen güreşçilerle birlikte 150 sporcu katıldı.

BU SENE ULUSLARARASI OLARAK YAPILDI

Geleneksel olarak ilçeye bağlı Veliköy'de yapılan kar üstü karakucak güreşleri bu yıl uluslararası olarak gerçekleştirilirken, etkinliğe Artvin, Rize, Sivas, Tokat, Erzurum, Ardahan, İzmit ve İstanbul'un yanı sıra yurt dışından İran, Gürcistan, Azerbaycan ve Ukrayna'dan gelen güreşçilerle birlikte 150 sporcu katıldı.

12 KATEGORİDE DÜZENLENDİ

12 kategoride kar üzerinde mücadele eden sporcuların müsabakaları öncesinde güreşlerin yapılacağı alanda yaklaşık bir metre civarında kar olması nedeniyle güreşçilerin rahat güreşebilmeleri için izleyicilerden alanda yürüyerek karı ezmeleri istendi.

BAZI SEYİRCİLER BİRBİRLERİYLE GÜREŞTİ

Karı ezerken bazı seyircilerin birbiri ile güreş tutmaları da renkli görüntüler oluşturdu.

BAŞPEHLİVANLIĞI FERHAT BİLİCİ KAZANDI

Yapılan güreşler sonucunda başpehlivanlığı Gürcü rakibini yenen Ferhat Bilici kazanarak 4 bin TL'lik ödülün de sahibi oldu.

21 BİN TL PARA ÖDÜLÜ DAĞITILDI

Güreşlerde toplamda 21 Bin TL'lik para ödülü dağıtılırken, etkinliği Şavşat Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk ile yaklaşık 3 bin 500 kişi izledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Veliköy Şavşat Artvin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title