Haberler

Kamer Genç: Dinsiz Dediysem Özür Dileyeceğim

Güncelleme:

Bakan Bozdağ ve Adalet Komisyonu Başkanı İyimaya'ya "Tam dinsiz olmuşsunuz" diyen Genç, "Hatırlamıyorum ama ağzımdan çıktıysa özür dileyeceğim." dedi.

Tbmm Genel Kurulu'nda dün CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya'ya dönerek, "Tam dinsiz olmuşsunuz" dedi.  Bugün Genel Kurul'da tekrar söz alan Genç, "Ben böyle bir kelime ettiğimi hatırlamıyorum. Mikrofonu dinleyeceğim ve böyle bir kelime ağzımdan çıktıysa özür dileyeceğim" dedi. 

"TAM DİNSİZ OLMUŞSUNUZ"

HSYK'nın yapısında değişiklik öngören kanun teklifinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu'nda dün akşam söz alan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, komisyon üyelerinin oturduğu yerde bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya'ya dönerek, 'Tam dinsiz olmuşsunuz' demişti.

"BOZDAĞ MAHKEMEYE TAŞIYACAK"

Bozdağ, İyimaya ve AK Partili milletvekilleri bu sözlere tepki göstermiş, Bozdağ, bu sözleri mahkemeye taşıyacağını ifade etmişti.  HSYK'nın yapısında değişiklik öngören kanun teklifinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu, teklifin 9'ncu maddesinden görüşmeye devam etmek için bugün saat 14.00'da tekrar toplandı.

"EĞER BÖYLE BİR KELİME DEDİYSEM ÖZÜR DİLEYECEĞİM"

Genel Kurul'da söz alan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, dünkü sözlerini değerlendirdi. Genç, "İmam Hatip okullarında yüce İslam dininin dürüstlük, doğrulukla ilgili ilkelerinin insanlara aşılandığı bir okul olarak biliyorum. Hem İmam Hatip de okuyup da ondan sonra hukuk fakültesini bitiren kişilerin daha mantıklı hukuk felsefesinin bilmeleri gerektiğini, en azından her eylem ve işlevlerinde yorumlamalarında dürüstçe yorumlamalarını belirttim. Siz bu durumda dinsiz olmuşsunuz diye bir kelime geçmiş ağzımdan. Ben böyle bir kelime ettiğimi hatırlamıyorum. Mikrofonu dinleyeceğim ve böyle bir kelime ağzımdan çıktıysa özür dileyeceğim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet İyimaya Bekir Bozdağ Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

SESSİZ OL YETERLİlakecila44@gmail.com:

DİLEME LAZIM DEĞİL SENİN ÖZÜRÜN SESİNİ DUYMAYALIM YETER

10
12
yanıtYanıtla
hacıhaci@gmail.com:

Nasıl yani birisine dinsiz deyince hakaretmi oluyor? nerdeyiz lan ortaçağdamı?

6
12
yanıtYanıtla
sahte hacınezir_sukan@mynet.com:

Hakaret olup olmadığı, dinin hayatındaki yerine bağlı olarak değişir kardeşim.Ata sözü vardır: Dinin yok ki imanına zarar versin. SANIRIM buna da anlam vermedin.

yanıt0
yanıt0
Vicdanima@hotmail.com:

Birine dinci demek suç olmadığına göre dinsiz demekte suç değil..Göreceli bir kavramdır ve fikirdir..Fikir suç değil..Kişinin bireysel fikirleri yorumlarıdır..Kişiyi bağlar

6
10
yanıtYanıtla
NİMETULLAH(ALLAH IN NİMETİ)recepisik5656@gmai:

ÖYLE KIVIRMA YOK.SÖZÜNÜN ARKASINDA ER OLAN KİŞİ DURUR.ÖYLE DEDİYSEN MUTLAKA VE MUTLAKA CEZASINI GÖRMELİSİN BAY KAMER GENÇ.

11
4
yanıtYanıtla
KEDİ CANINIADdgv@hotmail.com:

SAYIN BAKANIMIZ BEKİR BOZDAĞ BEYEFENDİ MAHKEMEYE TAŞIMIŞKEN ŞU FELKELEKERİDE BİR AN ÖNCE CIKARTIN HALK GÖRSÜN NEYİN NE OLDUGUNU :)

11
2
yanıtYanıtla
ES GURBANİ CAV BELİKArecepisik5656@gmail.com:

ŞİMDİ KIVIRMA ZAMANI ÖYLEMİ?ERKEKÇE YAPTIĞIN KONUŞMANIN ARKASINDA DURSANA.NİYE KIVIRIYORSUN?

8
3
yanıtYanıtla
Vatandaşdturk@hotmail.com:

Ya Boşverrr Dediysen demişsin, En fazla 30 - 40 bin tl. para ödersin :) Haa param yok diyorsan Çevir çevir yanmasın.

9
1
yanıtYanıtla
yıldırım yagmuryildirimyagmur@hotmail.com:

Ağzından çıkanı hiç bir zaman hatırlamıyorsun ki be yaw, Yahu ne konuş ne de sonra özür dile, SENİN CHP YE YAPACAĞIN EN KÖTÜ ŞEYİ YAPIYORSUN, Bİ AKP LİLER DE SANA BU KONUDA TEŞEKKÜR EDERİZ DEVAM,DEVAM ,30 MART' A KADAR 13 E DÜŞÜRÜRSÜN CHP Yİ İNŞALLAH, Ulan chp de bir allahın kulu da bu adama dur ve sus demiyor yahu ENTERASAN !.

4
3
yanıtYanıtla
pozatlısarrp10@gmail.com:

Ağam nerdesin ya bu aralar yok tun, çiçekler susuz kaldı. Ağam erdemli özür diliyo.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title