Haberler

Kahramanmaraş - Muhsin Yazıcıoğlu Yaşamını Kaybettiği Dağda

BBP'nin Merhum Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile Birlikte Hayatını Kaybeden 5 Kişi, Helikopter Kazasının Meydana Geldiği Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'ne Bağlı Kızılöz Köyü Keş Dağı'nda Anıldı.

BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden 5 kişi, helikopter kazasının meydana geldiği Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'ne bağlı Kızılöz Köyü Keş Dağı'nda anıldı.

Keş Dağı Karayakup Tepesi'ndeki 1'inci yıl dönümü anma etkinliğine BBP Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Hayrettin Arslanhan'ın öncülüğündeki yaklaşık 100 partili ile helikopter enkazını bulan köylüler katıldı. Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişiye mezar olan helikopterin bulunduğu yerde toplanan kabalık, dua okudu. BBP'liler, helikopter enkazını bulan köylüler adına Yılmaz Dilki'ye teşekkür plaketi verdi. Dilki, helikopterin düştüğünü duyduktan hemen sonra dağa çıkıp arama yaptıklarını onları sağ olarak bulamamanın üzüntüsünü hep yaşadıklarını kaybetti. Merkez İlçe Başkanı Hayrettin Arslanhan ise, "Yiğit adam yetim bıraktı bizi. Allah yarenin, peygamber yoldaşın olsun" dedi.

Kalabalık, dualar ve saygı duruşunun ardından dağdan indi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title