Haberler

Kafedeki Süs Balıklarını Telef Eden Karga Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Gümüşhane'de açık bırakılan balkon kapısından kafeye giren karganın, masalardaki 13 süs balığını telef etmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Gümüşhane'de açık bırakılan balkon kapısından kafeye giren karganın, masalardaki 13 süs balığını telef etmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Atatürk Caddesi'nde bulunan ve ramazanda iftara kadar kapalı olan kafeye, gündüz saatlerinde açık kalan balkon kapısından karga girdi.

İşletmedeki masaları tek tek gezen karga, dekor amacıyla masaların üzerine yerleştirilmiş fanuslardaki süs balıklarını çıkararak gagasıyla telef etti.

Karganın, kafeteryada bulunduğu sürede yaptıkları, güvenlik kamerasında kaydedildi.

İşletme sahibi Yasin Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışanlarının iftar saati kafeyi açtıklarında balıkların öldüğünü gördüğünü söyledi.

Çalışanlarının durumu kendisine bildirdiğini belirten Yavuz, "Kamera kayıtlarını izlediğimde karganın saat 09.30 sıralarında balıkları teker teker fanuslarından çıkarıp masanın üzerinde öldürdüğünü gördüm. Toplam 13 balık karga tarafından öldürüldü." dedi.

Yavuz, müşterilerinin, özellikle de çocukların masaların üzerindeki süs balıklarını çok sevdiğini ifade ederek, "Ölen balıkların yerine yenilerini aldık. Yaşanan bu olaydan sonra camları artık kapalı tutmaya başladık. Kargalar akıllı hayvanlar, gittikleri yeri unutmazlar. Bu yüzden biz de kendi tedbirimizi alarak camları kapalı tutuyoruz. Balıkları bu şekilde korumaya başladık." diye konuştu.

Gümüşhane Üniversitesinde eğitim gören ve kafede çalışan Şeyda Nur Moğul ise akşam balıkları gördüklerinde şaşırdıklarını kaydederek, "Çok şaşırdık ve üzüldük. Böyle bir şey beklemiyorduk. Biz balıklara özenle bakıyorduk. Bu şekilde talihsiz bir olay geldi başımıza, üzüldük." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Atatürk Caddesi Gümüşhane Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title