Haberler

İzmir'de Muharrem İnce Mitingi Sonrası Çöp Seferberliği

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin dün İzmir'deki Gündoğdu Meydanı'nda yaptığı mitingin ardından alan, katılımcılar tarafından temizlendi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin dün İzmir'deki Gündoğdu Meydanı'nda yaptığı mitingin ardından alan, katılımcılar tarafından temizlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce 50 bin çöp poşeti dağıtıldı. Mitinge katılanlar, alandaki çöpleri toplayıp, poşetlere koyarak, meydanı temizledi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimi için 105'inci mitingini İzmir'de yaptı. İnce'nin Gündoğdu Meydanı'nda dün akşam saatlerinde, halka hitap edeceği alan, saatler öncesinden doldu. İzmirlilerin yoğun katılımı nedeniyle arama noktalarında zaman zaman izdiham olurken, birçok kişi de alana giremedi. Kent sakinleri, alana bakan apartmanların balkonlarını ve çatılarını da doldurdu. Mitingin sonunda Körfez'de bulunan teknelerden havai fişekler atıldı. Mitingin ardından alanda bulunan katılımcılar, yerlerdeki çöpleri topladı. Sosyal medya üzerinden organize olan katılımcılara İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce de 50 bin çöp poşeti dağıtıldı. Mitinge katılanlar, yerlere atılan plastik su şişelerini, içecek kutularını ve yiyecek atıklarını poşetlere koydu.Alanda mıntıka temizliği yapanlar sayesinde Gündoğdu Meydanı kısa sürede tertemiz oldu. İzdihama rağmen Gündoğdu Meydanı'nda çiçeklere basılmaması ise dikkat çekti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, miting sonrası sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından 'İzmir tarih yazmış. İzmir'e de bu yakışır. Kutluyorum. Rekor sizde şimdilik. 23 Haziran'daki İstanbul Mattepe Mitingi'ne kadar. Haydi İstanbul' paylaşımında bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Twitter'dan yayımladığı mesajda, 'Günlerin en uzunu, günlerin en güzeli oldu. İşte benim güzel İzmirim. Artık bu iş tamam' dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Gündoğdu İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title