Haberler

İtfaiye Aracının Su Pompası Çalışmayınca Ahşap Ev Yanıp Kül Oldu

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Dokurcun Mahallesinde 2 katlı ahşap ev, yangına müdahale için gelen itfaiye aracının su pompasının çalışmaması nedeniyle kül oldu.

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Dokurcun Mahallesinde 2 katlı ahşap ev, yangına müdahale için gelen itfaiye aracının su pompasının çalışmaması nedeniyle kül oldu. Alınan bilgilere göre Dokurcun Mahallesi Yeniköy mevkiinde dün akşam saatlerinde Hüseyin Düzcan'a ait 2 katlı ahşap evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında evde kimsenin olmayışı faciayı önlerken, olay yerine ilk olarak daha önce belde olan Dokurcun Mahallesi'nde konuşlandırılan Akyazı Belediyesi'ne ait itfaiye aracı geldi. Ancak itfaiye arazözünün su basan pompası çalışmayınca yangına müdahale edilemedi. Yangın gittikçe büyürken bu kez 30 kilometre uzaktaki Akyazı İlçesi ile 60 kilometre ilerdeki Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden itfaiye araçları buraya yönlendirildi. Ancak onlar gelene kadar ev kullanılmaz hale geldi. Vatandaşlar itfaiye ekiplerinin geç geldiğini iddia ederek tepki gösterdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dokurcun Yeniköy Akyazı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title