Haberler

İSTKA Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, Bilişim Vadisi Genel Müdürü oldu

Güncelleme:

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Genel Sekreterliği görevini yürüten Erkam Tüzgen, Bilişim Vadisi Genel Müdürü olarak atandı. Tüzgen, Türkiye'nin ekonomik ve teknolojik bağımsızlığını sağlama hedefleri doğrultusunda büyüme stratejilerini şekillendirecek.

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Genel Sekreterliği görevini 3 yıldır yürüten Erkam Tüzgen, Bilişim Vadisi Genel Müdürü oldu.

Bilişim Vadisi'nden yapılan açıklamaya göre, İSTKA Genel Sekreterliği görevinde bulunan Erkam Tüzgen, Bilişim Vadisi Genel Müdürü olarak atandı.

Tüzgen, Bilişim Vadisi'ndeki yeni görevinde Türkiye'nin ekonomik ve teknolojik olarak tam bağımsızlığını sağlama hedefleri doğrultusunda büyüme stratejilerini şekillendirecek.

Bilişim Vadisi Genel Müdürü olmadan önce İSTKA'da 3 yıldır Genel Sekreterlik görevini yürüten Tüzgen, yeni görevinde 10 yıldan fazla tecrübesiyle girişimcilik, yenilikçilik ve AR-GE ekosistemine yönelik sektör tecrübesini aktaracak.

Startup tipi girişimciliğin güçlendirilmesine yönelik çalışmalarla dikkati çeken Tüzgen, sanayinin dönüşümü, yaratıcı endüstriler ve sosyal kalkınmaya yönelik birçok başarılı projeye imza attı. Tüzgen, yürüttüğü çalışmalarla da hızlandırma, ticarileşme ve globalleşme programlarını destekleyerek Türk girişimlerinin uluslararasılaşması ve dış pazarlara açılmasına katkı sağladı.

Lisans eğitimini 2012'de Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayan Tüzgen, iş hayatına Hakkari'de Toplum Sağlığı Merkezi hekimliğiyle başladı. İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlerinde bulunan Tüzgen, günümüzde yaygın olarak kullanılan uzaktan aday memurluk eğitimini, Türkiye'de ilk kez hayata geçirdi.

İstanbul'a tayin olarak Beşiktaş ve Üsküdar'da İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2015-2016 yıllarında İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcılığı ve İstanbul Organ Nakli Etik Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüten Tüzgen, 2020'den itibaren İSTKA Genel Sekreterliği görevinde bulunuyordu.

İbn Haldun Üniversitesinin 2016-2020 yıllarında kurucu Genel Sekreterliği görevini yürüten ve 200'ün üzerinde proje başlatan Tüzgen, Türkiye'nin ilk Sosyal Etki Tahvili sözleşmesini hayata geçirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Bilişim Vadisi İstanbul Türkiye Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title