Haberler

İstanbul-Korea Art Show' Küçükçekmece'de

80 Koreli ve 8 Türk sanatçının eserlerinden oluşan ‘İstanbul-Korea Art Show’ resim sergisi, Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

80 Koreli ve 8 Türk sanatçının eserlerinden oluşan 'İstanbul-Korea Art Show' resim sergisi, Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi, Koreli ve Türk ressamların eserlerinden oluşan resim sergisine ev sahipliği yaptı. 'İstanbul-Korea Art Show' isimli serginin açılışını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Kore İstanbul Başkonsolosu Taedong Jeon birlikte gerçekleştirdi.

Açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye ve Kore açısından kültür paylaşımı adına sergiyi çok önemsediklerini ifade eden Başkan Temel Karadeniz, "Sanat; dostluğun gelişimi için de katkı sağlayan çok yönlü bir alan. Böyle bir sergiye ev sahipliği yapmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Türkiye ve Kore arasında zaten var olan ekonomik ve diplomatik ilişkilerin, kültürel açıdan da gelişmesi için bu sergi büyük önem taşıyor" diyerek, tüm sanatçıları tebrik etti.

29 HAZİRAN'A DEK AÇIK KALACAK

Kore İstanbul Başkonsolosu Taedong Jeon ise, serginin Küçükçekmece'de açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek gösterdikleri ilgiden ve misafirperverlikten dolayı Başkan Karadeniz ve ekibine teşekkür etti.

80 Koreli sanatçının eserlerinin yer aldığı sergide, 8 Türk sanatçının da tabloları bulunuyor. Toplamda 250 esere ev sahipliği yapan ve soyut çalışmalardan oluşan sergi, 29 Haziran'a dek CKSM'de açık kalacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Türkiye Kore Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title