Haberler

İstanbul: Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Tayad Eylemi

Tutuklu Aileleri ve Yardımlaşma Derneği (Tayad) Üyelerininin F Tipi Cezaevlerini Protesto Ettiği Eylemde, Polis Tarafından Gözaltına Alınanların Sayısı 19'a Çıktı.

Tutuklu Aileleri ve Yardımlaşma Derneği (TAYAD) üyelerininin F tipi cezaevlerini protesto ettiği eylemde, polis tarafından gözaltına alınanların sayısı 19'a çıktı.

Saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda, TAYAD üyelerinden oluşan ve aralarında bayanların da bulunduğu yaklaşık 30 kişilik grup, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde araçlarından inmiş, F tipi cezaevlerini protesto eden göstericiler, köprüye, üzerinde F tipi cezaevlerini protesto eden yazıların bulunduğu yaklaşık 20 metre boyunda dev bir pankart asmıştı. Protestoculara müdahale eden aralarında çevik kuvvetin de bulunduğu polis ekipleri, 4 kişi gözaltına almış diğer göstericiler ise olay yerinden kaçmıştı. Kaçan şahısları kovalayan polis ekiplerinin, yaptıkları araştırma sonucunda 15 kişiyi daha gözaltına aldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title