Haberler

İstanbul'da sahte cinsel içerikli ürün imalathanesine baskın

Güncelleme:

Emre Can URAN/ SAHTE cinsel içerikli ürün üretiminin yapıldığı Eyüpsultan'teki bir adrese ve saklandıkları Fatih'teki bir depoya operasyon düzenlendi.

Emre Can URAN/ SAHTE cinsel içerikli ürün üretiminin yapıldığı Eyüpsultan'teki bir adrese ve saklandıkları Fatih'teki bir depoya operasyon düzenlendi. 1 kişinin gözaltına alındığı operasyonda yaklaşık 5 milyon lira değerinde olduğu değerlendirilen ürün ele geçirildi.

İstanbul Kaçakçılık Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte cinsel içerikli ürün üretiminin yapıldığı Eyüpsultan'daki imalathane ve ürünlerin saklandığı Fatih'teki depoya operasyon düzenledi. Eş zamanlı baskında Eyüpsultan'daki imalathanede bulunan İ.T gözaltına alındı. Yaklaşık 5 milyon lira değerinde olduğu değerlendirilen sahte ürün ile üretimde kullanılan teçhizata el konuldu. Şüphelinin satın alarak depoladığı hazır kalıp çikolatalarla, yurtdışından kaçak yollarla getirdiği maddeyi eriterek karıştırdığı, ürünleri dondurup, paketleyerek hazır hale getirdiği öğrenildi. Şüpheli İ.T.'nin polis merkezindeki işlemleri devam ediyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eyüpsultan Operasyon İstanbul Emre Can Fatih Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title