Haberler

Isparta'da 4 kişiyi öldüren şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde tartıştığı 4 kişiyi av tüfeğiyle öldüren şüpheli, tutuklandı. Hayrettin T'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Olayın ardından hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi aile kabristanlığına defnedildi.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde tartıştığı 4 kişiyi av tüfeğiyle öldüren şüpheli, tutuklandı.

Yenicekale köyü Hasanderesi mevkisinde, dün, çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 4 kişiyi av tüfeğiyle öldüren zanlı Hayrettin T'nin (70) jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Olayda yaşamını yitiren Adnan (27), İmran (39) ve Osman Karakoç (36) ile Bedrettin Deniz'in (46) cenazesi de işlemlerin ardından Isparta Şehir Hastanesi morgundan alınarak Gelendost ilçesine götürüldü.

Cenazeler, Abuldulgaffar Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Olay

İlçede dün Hayrettin T. ile ailevi meseleler nedeniyle husumetli olduğu kişiler arasında Yenicekale köyü Hasanderesi mevkisinde tartışma çıkmış, Hayrettin T, kavgaya dönüşen olayda, av tüfeğiyle aralarında dünürünün damadı ve oğullarının bulunduğu 4 kişiyi öldürmüştü.

Hayrettin T, olayın ardından Gelendost İlçe Jandarma Komutanlığına teslim olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Şarkikaraağaç Isparta Aile Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title