Haberler

iOS 15.5 güncellemesi çıktı! İşte yenilikler

Güncelleme:

Teknoloji devi Apple, iPhone cihazları için iOS 15.5 güncellemesini yayınladı! İşte güncellemede yer alan hata düzeltmeleri ve yenilikler..

Teknoloji devi Apple, RC sürümünün ardından artık son olarak iOS 15.5 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme içerisinde hem yenilikler hem de hataları çözmeye yönelik düzenlemeler yer alıyor. Fakat güncelleme, Apple WWDC etkinliği öncesinde geldiğinden içinde çok fazla yenilik barındırmıyor. Teknoloji devi ayrıca tabletler iPadOS 15.55, akıllı saatleri için watchOS 8.6 ve televizyonları için de tvOS 15.5 güncellemelerini de yayınladı.

iOS 15.5 güncellemesinde neler var?

Apple'ın iPhone akıllı telefonlar için sunduğu iOS 15.5 güncellemesinde yer alan bazı yenilikler, tüm bölgelerde veya tüm cihazlarda kullanılmayabilir. Firma, bu güncellemede cüzdan uygulamasındaki Apple Cash kartı için yenilikler ve Podcast kullanıcılarının depolamalarını sınıflandıran yenilikler sundu.

iOS 16 alamayacak iPhone modelleri!

Apple iOS 15.5 güncellemesi şu yenilikleri içeriyor:

Apple Podcasts, iPhone'da depolanan bölümleri sınırlayacak ve eskilerini otomatik olarak silecek bir ayar içerir.

Cüzdan, artık Apple Cash müşterilerinin Apple Cash kartlarından para gönderip talep etmelerini sağlar.

Kişilerin varması veya ayrılması ile başlatılan ev otomasyonlarının çalışmasına neden olan bir sorunu düzeltir.

Yeni iOS güncellemesini indirmek için öncelikle internete bağlı olduğunuzdan emin olun. İnternet bağlantınızı kontrol ettikten sonra şu adımları izleyerek yazılım güncellemenizi yapabilirsiniz:

Ayarlar

Genel

Yazılım Güncelleme

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni iOS güncellemesinde yer alan yenilikler ve hata düzeltmeleri beklentilerini karşıladı mı? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Apple Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title