Haberler

    İlk Zamanlar Çok Az Para Kazandım

    'POLIZEIRUF 110- Rostock' adlı polisiye dizide komiser rolünü oynayan 45 yaşındaki ünlü oyuncu Andreas Guenther, 1994'ten 1999'a kadar geceleri barda güvenlikçi olarak çalıştığını söyledi.

    'POLIZEIRUF 110- Rostock' adlı polisiye dizide komiser rolünü oynayan 45 yaşındaki ünlü oyuncu Andreas Guenther, 1994'ten 1999'a kadar geceleri barda güvenlikçi olarak çalıştığını söyledi. Konstanz am Bodensee'de 'Theatercafe' adlı barda güvenlik görevlisi olduğunu belirten Guenther, şunları söyledi: "Buraya hep güzel ve ünlü kadınlar gelirdi. İşimden çok memnundum ve iyi de kazanıyordum. Saat ücreti 10 marktı. Geceleri 100 mark da bahşiş alırdım. Çok iyi bir kazançtı. En azından ilk filmimden elde ettiğim kazançtan daha iyiydi. Akşam saat 18.00'de işi alırdım ve gece yarısı saat 03.00'e kadar çalışırdım."

    2007'DE BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜM

    "2000'li yıllarda filmlerde oyamaya başladım. İlk dönemde iyi kazanmadım. Bazı dönemlerde yılda sadece 10 gün film çekimim oluyordu. 2007 yılında oyunculuğu bırakmayı bile düşündüm. Bara güvenlikçi olarak dönmek için başvurdum. O sırada iyi bir teklif geldi. Daha sonra da 'Polizeiruf 110- Rostock' dizisinden teklif aldım. Böylece oyunculukta kalmaya devam ettim. Bar güvenlikçisi olarak elbette şimdi olduğum durumda olamazdım."

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title