Haberler

Ilıcalı, "Güvenlik Güçlerimiz Afrin'de Yakın Tarihimizin En Büyük Mücadelelerinden Birini Yürütüyor"

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr Mustafa Ilıcalı,Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır güvenliğini korumak için Afrin’de yürüttüğü operasyon ile ilgili, ’’Bugün güvenlik güçlerimiz Afrin’de yakın tarihimizin en büyük mücadelelerinden birini yürütüyor.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr Mustafa Ilıcalı,Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır güvenliğini korumak için Afrin'de yürüttüğü operasyon ile ilgili, "Bugün güvenlik güçlerimiz Afrin'de yakın tarihimizin en büyük mücadelelerinden birini yürütüyor. Sınırlarımız boyunca oluşturulmak istenen milli birliğimizi ve toprak bütünlüğümüzü alenen tehdit eden terör koridoruna izin vermemiz mümkün değildir" diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü harekata sadece Türkiye'den değil bir çok Müslüman ülkenin de dualarıyla destek olduğunu anlatan Milletvekili Ilıcalı, oradaki insanların Türkiye'yi son kale olarak gördüklerini dile getirdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ilıcalı Erzurum Afrin TSK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title