Haberler

İkinci Ergenekon Cephaneliği

Yarbay Dönmez'in Evinde Bulunan Kroki Sonucu Ankara Sincan Yenikent'te Yapılan Kazıda 30 El Bombası, 9 Sis Bombası ve 800'den Fazla G3 Piyade Tüfeği Mermisi Ele Geçirildi.

Ergenekon Operasyonunun 10. dalgası kapsamında yapılan aramalarda bulunan yeni bir kroki nedeniyle Sincan Yenikent'te başlatılan kazıda çok sayıda el bombası ve G3 piyade tüfeği mermisi ele geçirildi.

Terörle mücadele ekiplerinin bölgede yapmış olduğu inceleme sonucunda ele geçirilen mühimmat sonrası bölgeye savcı çağırıldı.

Ergenekon operasyonunda kaçan ve teslim olan Yarbay Mustafa Dönmez'in evinde bulunan kroki üzerine başlatılan kazı çalışmaları sonucunda çok sayıda bomba ve mermi bulundu. İlk belirlemelere göre ele geçirilen mühimmat arasında 30 el bombası, 9 sis bombası, 10 aydınlatma fişeği ve 800'den fazla G3 piyade tüfeği mermisi bulunuyor.

-DÖNMEZ'E AİT SAPANCA'DAKİ DAĞ EVİNDE DE MÜHİMMAT BULUNMUŞTU

-Yarbay Mustafa Dönmez'in Sakarya Sapanca'daki dağ evinde de 22 el bombası, 8 bin 300 adet mermi, 1 kalaşnikof tüfek, 5 tabanca, askeri kamuflaj ve rütbeli kıyafetler ele geçirilmişti.

İş makinalarının getirildiği ve aydınlatma tertibatının kurulduğu bölgede, ele geçirilen mühimmat ile ilgili olarak bomba imha uzmanlarının çalışmaları devam ediyor.(ANKA)

(ÜNS/TT/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title