Haberler

İhtiyar Delikanlı Filmi

İhtiyar Delikanlı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. İhtiyar Delikanlı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Karısı ve tatlı bebeği ile birlikte yaşayan Oh Dae-Su adında sıradan bir adam 1988’de bir gün evinin önünden kaçırılır. Sonra uyanır ve kendini özel yapılmış bir hücrede bulur. Durumunu anlamaya çalışırken TV’de haberleri izler ve sevgili karısının vahşi şekilde öldürüldüğünü görerek şok geçirir. Polis cinayet yerinde kanını bulduğu Dae-Su’dan şüphelenmektedir. Haberin şokundaki Dae-Su kolunu inceler ve bir iğne izi bulur. İntihar etmeyi dener, ama başarısız olur.

Zaman geçtikçe başka insanların sorun yaşamasına ya da acı çekmesine neden olmuş davranışlarını yazmaya başlar. Kendi kendine söylenir “Çok fazla insana acı verdim ve eminim beni hapsedip karımı öldüren adam onlardan biri.” O zamandan itibaren kendisini hücrenin karanlığına alıştırıp beynine ve vücuduna idman yaptırır. Mutlu hayatını yok eden adamdan intikam alacağına yemin eder. Uzun mahkumiyetini belli etmek için vücudu dövmelerle kaplanır. Odaya uyku gazı sıkılır ve Dae-Su kendinden geçer.

Yönetmen: Chan-wook Park

Senaryo: Joon-hyung Lim, Joon-hyung Lim, Joon-hyung Lim, Chun-hyeong Lim, Jo-yun Hwang

Oyuncular: Dae-han Ji, Hye-jeong Kang, Ji-tae Yu, Ji-tae Yu, Min-sik Choi

Filmin Türü: Aksiyon, Gerilim,

Orijinal Adı: Old Boy

Yapımcı Firma: Egg Films

Yapım Yılı: 2003

Yapım Ülkesi: Güney Kore

Orijinal Dili: Tibetçe

Filmin Süresi: 120 dk.

Resmi Sitesi: http://films.tartanfilmsusa.com/oldboy/

Dağıtıcı Firma: Umut Sanat

Vizyon Tarihi: 15.10.2004

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title