Haberler

Karabük'teki Huzurevi, Yeni Yuvaları Oldu

Güncelleme:

Karabük'teki Yücel Huzurevi sakinlerinden 63 yaşındaki Dursun Aslan Mirza ile kendisinden 12 yaş büyük Kadriye Kılıçer, dünyaevine girdi.

Yücel Huzurevi sakinlerinden 63 yaşındaki Dursun Aslan Mirza ile kendisinden 12 yaş büyük Kadriye Kılıçer, dünyaevine girdi.

Huzurevinde 3 yıldır kalan Mirza ile bir yıldır barınan Kılıçer, bir süre önce görüşmeye başladı. Kısa sürede evlenmeye karar veren çift için salon kiralayan huzurevi yönetimi, ikinci baharlarını yaşayan gelin ve damat için düğün yaptı.

İki çocuk annesi Kılıçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Allah'ın evlenmelerini kaderlerine yazdığını belirterek, "Ben evlilik teklif ettim. 'Eşin var mı, ayrıldın mı' diye sordum. Bana 'ayrıldım' dedi. 'Evlenmek istemiyor musun' dedim. Bu soruma sesi çıkmadı. Ben de bahçeden bir demet gül alıp kendisine verdim. Sonra yumuşadı, evet yanıtını verdi" diye konuştu.

Bir ay önce huzurevinde tanıştıklarını anlatan Kılıçer, "Bahçede geziyordum. Onu gördüm. Kimseye karışmazdı. Güleryüzlü gördüm. Yüreğime yattı. Tanışmamız böyle oldu. Evlilik bizi çok mutlu etti" dedi.

İki çocuk babası Mirza da çok mutlu olduğunu kaydederek, herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title