Haberler

Huzur Evi ve Sevgi Evlerinde Bayram Sevinci

Güncelleme:

Ağrı'da Kurban Bayramı münasebetiyle Huzur Evi ve Sevgi Evleri ziyaret edildi.

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan ve eşi Esra Tekinarslan ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Buker, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ak Parti Ağrı Milletvekilleri Mehmet Kerim Yıldız, Fatma Salman Kotan, Vali Yardımcıları Mahmuthan Aslan, Mehmet Gökhan Zengin, Rasim Belge, Emniyet Müdürü Bayram Coşkun ve kurum müdürleri ile birlikte Huzur evi ve Sevgi Evleri'nde ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Huzur Evi'ne gelen Vali Tekinarslan, huzur evinde kalan yaşlıların bayramlarını tebrik etti.

Huzur evi sakinleriyle yakından ilgilenen Vali Tekinarslan ve eşi Esra Tekinarslan, yaşlıların sorunlarını dinledi, bir süre sohbet etti.

Huzur Evi'nde kalan 67 yaşındaki Hatice Güllü'nün annesi için yazdığı şiiri okuması üzerine duygulu anlar yaşandı. Gözyaşlarını tutamayan Hatice Güllü'yü teselli eden Vali Tekinarslan, "sen hepimizin annesisin. Sen okuyacaksın, biz ağlayacağız" dedi.

Yapılan ikramlardan sonra Vali Tekinarslan, eşi Esra Tekinarslan ve protokol üyeleri tarafından huzur evi sakinlerine çeşitli hediyeler verildi.

Vali Tekinarslan ve beraberindekiler daha sonra Sevgi Evleri'ne geçerek burada kalan çocukların bayramlarını kutladılar. Çocuklarla sohbet eden Vali Tekinarslan, minik çocukları kucağına alarak birlikte fotoğraf çektirdi.

Ziyaret sonrasında Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Vali Tekinarslan, daha sonra Özel Harekat Müdürlüğü'nü ve geçtiğimiz yıl Diyarbakır'ın Silvan İlçesi kırsalında Şehit olan Jandarma Komando Er Vefa Çelik'in ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tekinarslan Kurban Bayramı Hasan Arslan Ağrı Güncel Haberler

title