Haberler

HSYK 2. Dairesi, 49 Hakim ve Savcıyı Açığa Aldı

Güncelleme:

HSYK 2. Dairesi haklarında soruşturma izni verilen 54 hakim ve savcının 49'unun görevden uzaklaştırılmasına karar verdi.

HSYK, "Sözde Kudüs Ordusu Terör Örgütü" soruşturmasında usulsüz dinleme talep eden ve bu yönde karar aldığı iddia edilen 54 hakim ve savcıdan 49'unun görevden uzaklaştırılmalarına karar verdi.

54 İSİM İÇİN SORUŞTURMA İZNİ VERİLMİŞTİ

HSYK 3. Dairesi, Selam-Tevhid Kudüs Ordusu soruşturmasında usulsüz dinleme iddiaları ile ilgili olarak 22 savcı ve 32 hâkim hakkında soruşturma izni vermişti. HSYK 2. Dairesi, müfettiş talebi üzerine soruşturma devam edene kadar 49 hakim ve savcının açığa alınmasına karar verdi.

CELAL KARA DA AÇIĞA ALINANLAR ARASINDA

Açığa alınanlar arasında, Cihan Kansız, 7 şubat dosyası savcısı Sadrettin Sarıkaya, 17 Aralık savcısı Celal Kara, Mehmet Karababa, Ergenekon, Balyoz hakim savcıları da var.

25 ARALIK'A DA UZADI

Yine 25 Aralık dinleme ve arama kararı veren hakimler Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar'ın yanı sıra, 25 Aralık savcısı Muammer Akkaş da açığa alınan isimler arasında yer aldı

"BİR DAHA KİMSEYE BU ACILARI YAŞATMAMALIYIZ"

HSYK 2. Daire başkanı Mehmet Yılmaz, "Hukuksuz dinleme ayıbı artık gündemden düşmeli, hiç kimse hukuka aykırı dinlemenin muhatabı oklamalı. Çok acılar çekildi, bir daha kimseye bu acıları yaşatmamalıyız." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kudüs Güncel Haberler

500

Yorumlar (98)

AVD:

BU HUKUKA YAPILMIŞ BİR DABEDİR. . USULSÜZ SUÇLAMA YAPANI YARGILA, İYİDE TABELERDEKİ KONUŞMALAR NE OLACAK. . ERDOĞANI KURTARMA OPERASYONU. . . .

32
2
yanıtYanıtla
BUYUK LIDER RTE...:

HELAL HIRSIZIMA Sen bu ülkeyi sıfırdan alıp,geçmiş hükümetlerin yaptığı hem borçları hem KEY ve NEMALARI ödediysen, Merkez bankasını 27.5 Milyardan alıp 135 lere getirdiysen,Faizi %65 le alıp %5 lere indirdiysen,Gezi,ayn elArap ,mecliste ANAYASA kitapçığı fırlatmalar,vs bir senedir Ekonomik suikast girişimlerine,arkadan finansal soygun yapıp ülkeyi zarara uğratmalarına rağmen 120 ye inen M.Bnı tekrar 135 lere çıkardıysan, faizleri %20 lere dahi çıkarmadıysan, Ülkene yaptığın onca hizmetlerin üstüne yardım elini BALKANLARA,SUDANa kadar uzattıysan, Ülkem 2 milyon mülteciye bakacak güçteyse, birde üstüne CUMHURİYET tarihin de yapılmayan BENİM GÜCÜMÜ GÖSTEREN,OSMANLI ve SELÇUKLU işlemeleri ile o MUHTEŞEM SARAYI yaptıysan , ,VELHASIL BİR YANDAN HEM BU KADAR HARCA ,BİR YANDAN DA ÜLKEYİ SOY,Helal sana HIRSIZIM bu kadar akıl bir Abdülhamid de görüldü birde sende sen neymişsin be uşağım ..Selametle....

26
6
yanıtYanıtla
BUYUK LIDER RTE.....:

HELAL HIRSIZIMA Sen bu ülkeyi sıfırdan alıp,geçmiş hükümetlerin yaptığı hem borçları hem KEY ve NEMALARI ödediysen, Merkez bankasını 27.5 Milyardan alıp 135 lere getirdiysen,Faizi %65 le alıp %5 lere indirdiysen,Gezi,ayn elArap ,mecliste ANAYASA kitapçığı fırlatmalar,vs bir senedir Ekonomik suikast girişimlerine,arkadan finansal soygun yapıp ülkeyi zarara uğratmalarına rağmen 120 ye inen M.Bnı tekrar 135 lere çıkardıysan, faizleri %20 lere dahi çıkarmadıysan, Ülkene yaptığın onca hizmetlerin üstüne yardım elini BALKANLARA,SUDANa kadar uzattıysan, Ülkem 2 milyon mülteciye bakacak güçteyse, birde üstüne CUMHURİYET tarihin de yapılmayan BENİM GÜCÜMÜ GÖSTEREN,OSMANLI ve SELÇUKLU işlemeleri ile o MUHTEŞEM SARAYI yaptıysan , ,VELHASIL BİR YANDAN HEM BU KADAR HARCA ,BİR YANDAN DA ÜLKEYİ SOY,Helal sana HIRSIZIM bu kadar akıl bir Abdülhamid de görüldü birde sende sen neymişsin be uşağım ..Selametle......

21
10
yanıtYanıtla
memo:

kac tane cürük varsa secin cikarin oradan casuslar dolu zaten

23
6
yanıtYanıtla
KOZAN:

GEÇ BİLE KALINMIŞTI

5
23
yanıtYanıtla
Özgürlük:

Paralelle mucadele milli meseledir !

10
13
yanıtYanıtla
sertann:

bu dönemde hukuk guguk oldu

9
10
yanıtYanıtla
GM:

Daha kolay hırsızlık yaparlar atık kimse dinlemez bunları

10
9
yanıtYanıtla
METİN:

ALLAH BÜYÜK. HİÇ BİRŞEY O''NUN İZNİ OLMADAN GERÇEKLEŞMİYOR. O MASUM İNSANLAR ŞEREFİYLE YAŞAYANLARDIR. ALLAH VAR GAM YOK

15
4
yanıtYanıtla
MİLLİYETÇİ:

ADALETİN KESDİĞİ PARMAK ACIMAZ SAYGI DUYMALI HERKES

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title