Haberler

HP Fonksiyonel Test Yazılımı Rekabet Gücünü Artırıyor

Güncelleme:

HP'nin geliştirdiği fonksiyonel test yazılımları mobil, sosyal ve web tabanlı uygulamalarda inovasyonu hızlandırıyor.

HP'nin Fonksiyonel Test Yazılımları Kurumsal İnovasyonu Hızlandırıyor

HP'nin gelecek kuşak fonksiyonel ve mobil test yazılımları olan HP Unified Functional Testing (UFT) 11.5 ve HP UFT Mobile, yeni iş ihtiyaçlarına özel uygulamaların hızla gelişmesini sağlıyor.

HP Fonksiyonel Test Yazılımı, inovasyonu tetikleyerek rekabet gücünü artırıyor.

Günümüzde inovasyon, yazılım uygulamaları üzerinden yürüyor. Mobil, sosyal ve web tabanlı uygulamalar kurumların iş geliştirme sürecine hız katıyor. Ancak, uygulama geliştirme yönündeki zorlukları aşmak için geleneksel kurumsal çözümlerdeki kalite standardını yeni sürümlerde de yakalamak gerekiyor. Bu sebeple, uygulama geliştirme ekipleri de farklılaşma yaratarak rekabet gücünü artırmak üzere yeni çözümler üretmeye odaklanıyor.

Geliştirilen HP Fonksiyonel Test yazılım suiti, BT organizasyonlarının uygulama geliştirme ve test süreçlerini güncelleyerek, kaliteli bulut ile mobil uygulamaların tasarlanmasını kolaylaştırıyor. Bu yazılım çözümleri, test otomasyonunun yaygınlaşmasını ve entegrasyon çabalarının kalıcılığını sağlıyor. Test yazılımları paydaşların, sistemin kullanıma sunulmasından ve kullanımdan kaldırılmasına kadar geçen sürede sıkı bir işbirliği yapmasına yardımcı oluyor. Sonuçta, kurumlar son teknoloji ürünü uygulamaları hızla kullanma imkânına kavuşarak, inovasyonu teşvik etmiş ve bu hızlı süreçte kaliteden ödün vermemiş oluyor.

HP Fonksiyonel Test yazılım suiti, yeni sürümünde kurumlara şu avantajları sunuyor:

· HP UFT 11.5, otomatik fonksiyonel test sürecini daha yazılım geliştirme aşamasının başında devreye sokarak, değişen iş ihtiyaçlarını karşılayan yeni yazılımların tasarlanmasını hızlandırıyor. Bu da gelişmiş kullanıcı deneyimi ile bütün test sürecini kolaylaştırıyor.

· HP UFT Mobile, mobil uygulamaların mobil cihazlarda yapılan fonksiyonel testlerini, özel ve genel bulut üzerinden otomatize ediyor. Böylece mobil uygulamalar pazara daha hızlı sunuluyor.

· HP Sprinter 11.5 ise, zaman alan yorucu test işlemlerini tek tıklamayla tamamlanan basit adımlara dönüştürüyor ve kadroların daha hızlı çalışmasını sağlıyor.

HP Türkiye Yazılım Ülke Müdürü Nil Bağdan, konuyla ilgili açıklamasında, yazılım test sistemlerindeki kalite ve hız faktörüne şöyle değindi: "Kurumlar hız için kaliteden ödün veremez. Yeni HP Fonksiyonel Test yazılım süiti, kurumlara, modern ve yenilikçi uygulamaları kesintisiz biçimde kullanıma sunma sürecini hızlandıran otomasyon araçlarını sağlıyor. Bunu, günümüzde erişilebilen en yüksek kalite düzeyini yakalayarak yapıyor.

Daha fazla ve daha kısa sürede test ile performansta kalıcı artış

HP UFT 11.5, uçtan uca otomatik fonksiyonel test süreçleri oluşturmak amacıyla geliştirilmiş bir platform sunuyor. Bu platform, yeni teknolojiler geliştirerek değişen iş şartlarını karşılamaya yönelik inovasyon sürecini destekliyor.

HP UFT 11.5 kolay, kullanışlı ve modern bir kullanıcı deneyimi ile organizasyonlara aşağıdaki faydaları sağlıyor:

· Grafik kullanıcı arayüzleri (GUI) ve uygulama programlama arayüzleri (API) otomasyonu ile kullanıcılara gelişmiş bir görsel kullanım deneyimi sunulması. Çok sayıda farklı bileşenden oluşanan kompozit uygulamalarda kalite artışına bağlı olarak iş geliştirme faaliyetlerinin de hızlanması.

· HP Sprinter da dahil, tüm test entegrasyon sürecinin otomasyonu ve yazılım geliştirme aşamalarının karmaşıklığının ve çalışan maliyetlerinin azaltılması

· Uygulamaları, geliştirme ve uygulamaya sokma teknolojilerinden bağımsız olarak, otomatik süreçlerle tanımlayan patentli HP UFT Insight nesne tanıma özelliğinin kullanılarak son teknoloji ürünü geliştirme ve yazılım araçları ile inovasyonun hızlandırılması.

Yazılım uygulamalarının kaliteli otomatik araçlarla test edilmesi sağlık sektöründe büyük önem taşıyor. Bu bağlamda, Independent Health Kurumsal Kalite Güvence Grubu Otomasyon Analiz Yöneticisi Chris Trimper, yazılım test uygulamalarının sektörde artan önemiyle ilgili açıklamalarda bulundu: "Doktorlar ve hastaların kritik önem taşıyan doğru sağlık bilgilerine erişmesini sağlamak, sağlık hizmetlerinde kaliteyi yakalamak için şarttır. Sonuç olarak, ister bir sağlık hizmeti hak talebinde bulunmak ister doktor aramak olsun, üyelerimizin ihtiyaç duydukları bütün bilgilere erişmesi gerekmektedir. HP UFT 11.5, işte bu bilgilere erişmekte kullanılan iş uygulamalarını hızla ve kalite standartlarına uygun bir şekilde test etmemize izin veriyor."

Mobil uygulama yaşam döngüsünde test süreçleri basitleşiyor

HP UFT Mobile, HP UFT'nin mobil cihaz uygulamalarını da test etmesini sağlıyor. Bu sayede kurumlar, mobil uygulamaları Google AndroidTM ve Apple iOS gibi farklı işletim sistemleri kullanan mobil cihazlarla test edebiliyor. Özel ve genel mobil bulut ortamlarını kapsayan bu süreçte, HP UFT Mobile yazılımını kullanmak yeterli oluyor ve test için ayrıca mobil cihaz laboratuvarı kurmaya gerek kalmıyor. Bu da mobil uygulama yaşam döngüsünde test sürecini kolaylaştırarak, mobil dünyanın ihtiyaçlarını anında karşılayan uygulamaların geliştirilmesini sağlıyor.

Test ekipleri inovasyona odaklanacak

Manüel testlerde optimum verimlilik sağlamak üzere tasarlanan HP Sprinter 11.5 yazılımı, uygulama test ekiplerini rutin görevlerden kurtarıyor ve inovasyona zaman ayırmalarını sağlıyor:

· Yeni bütünleşik test uzmanı kimlik atama özelliği ve yazım hatalarını tespit eden optik okuyucu destekli tarayıcılar, kurumsal kadroların üretkenliğini artırıyor.

· Çerçeve tasarım sürecini hızlandıran HP BPT teknolojisine entegre bu çözüm, onaylanmış manüel test aşamalarını otomatik şablonlara dönüştürerek uygulama geliştirme süresini de kısaltıyor.

· Ayrıca, tek tıklamalı elle tasarım aşamalarını otomatik test süreçlerine dönüştüren sistem, test yatırımlarında maliyetleri azaltarak yatırım getirisini koruyor.

Test süreçlerinin uygulama yaşam döngüsüne adaptasyonu ile üretkenlik artışı sağlandı

HP'nin gelişmiş yeni fonksiyonel test suiti, HP Uygulama Yaşam Döngüsü Yönetimi (ALM) platformuna tümüyle entegre olarak tasarlandı. Bu platform, kurumların uygulamaları ölçülebilir iş sonuçları sağlayacak biçimde geliştirmesi için gereken ortak yazılım oratamını sağlıyor. Bu da uygulama geliştirme sürecinde işbirliğini güçlendiriyor, yönetimi kolaylaştırıyor ve uygulamaların kullanıma sunulmasını hızlandırıyor.

HP Fonksiyonel Test Suiti, BT yöneticilerinin kurumsal performansı işletim zekasıyla artırmasına imkan tanıyan, gelecek kuşak kurumsal performans yazılım platformu HP BT Performans Suiti'nin temel bileşenlerinden birini oluşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title