Haberler

Haydarpaşa'da Trenler Çalışmıyor

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, Haydarpaşa'da Çalışan Makinistlerin, Trenlere Tren Şefi Görevlendirilmemesi Nedeniyle Görev Kabul Etmediklerini, Bu Nedenle Trenlerin Çalışmadığını Bildirdi.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, Haydarpaşa'da çalışan makinistlerin, trenlere Tren Şefi görevlendirilmemesi nedeniyle görev kabul etmediklerini, bu nedenle trenlerin çalışmadığını bildirdi.

Sendika'dan yapılan açıklamada, Haydarpaşa'da çalışan makinistlerin trenlere,Tren Şefi görevlendirilmemesi nedeniyle görev kabul etmediklerini belirtti. Bu personellerin 12'sine TCDD Yönetimi tarafından bugün geçici olarak görevden el çektirildiği kaydedilen açıklamada, "Görevden el çektirilen makinistlerin tekrar görevlerine döndürülmesi talebiyle bugün 16:45'ten itibaren Haydarpaşa'da hiçbir makinist görev kabul etmemekte ve trenler çalışmamaktadır" denildi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title