Haberler

Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

11 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda Tunceli'de 8, Bingöl'de 1 teröristi etkisiz hale getirirken, Hakkari'de arife günü yapılan operasyonda etkisiz hale getirilen 2 teröristin cesedini silahları ile birlikte ele geçirdi.

Gri listedeki 2 terörist öldürüldü

Tunceli'de öldürülen 8 teröristten birinin örgütün sözde 'Tunceli Doğu İl Merkezi sorumlusu' bir diğerinin ise mayın ile patlayıcı uzmanı olduğu ve teröristlerin 300 bin lira ödüllü gri listede arandığı ortaya çıktı.

Organize hırsızlık çetesi soygunu bırakıp böyle kaçtı

Çekmeköy'de şafak vakti çalıntı plakanın takılı olduğu minibüsle inşaat malzemelerinin olduğu bir depoya gelen organize hırsızlık çetesi, deponun alarm sistemi devreye girince apar topar kaçtı. Hırsızlardan birinin eline geçirdiği sopayla alarmı susturmaya çalışması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Ankara'da "yol vermedin" kavgası: 6 yaralı

Ankara Yenimahalle ilçesinde trafikte yol vermedin tartışmasında 6 kişi yaralandı.

240 kilometre hızla ortalığı birbirine kattı

Çalıntı araçla polisten kaçan şahıs ortalığı savaş alanına çevirdi.

Feci kaza kamerada

İki motosiklet böyle çarpıştı. Feci kaza Tayland'da meydana geldi. Seyir halindeki bir motosiklete, yan taraftan hızla gelen başka bir motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta bulunanlar da yola savruldu. Kazada can kaybı olup olmadığı konusunda bir bilgi edinilemedi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Hakkari Bingöl TSK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title