Haberler

Gümüşhane'de Trafik Kazası: 3 Yaralı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapılan otomobil, 10 metrelik duvardan aşağı düştü.

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapılan otomobil, 10 metrelik duvardan aşağı düştü. Kazada, biri ağır, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Iğdır'dan Samsun'a giden Burhan Öztürk (28) yönetimindeki 34 YP 370 plakalı otomobil, saat 16.00 sıralarında Erzurum- Gümüşhane karayolunun Akgedik köyü yol ayrımı yakınlarında önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı.

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından yol kenarında bulunan yaklaşık 10 metre yüksekliğinde istinat duvarından aşağı düşen ve feci şekilde ezilen otomobilde bulunan aynı aileden 3 kişi yaralandı.

Yüksekten düşüş nedeniyle ezilen araçta sıkışan yaralılar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

112 Acil Servis ambulansları ile Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Öztürk ve hamile olduğu öğrenilen Gülcan Öztürk (23) ve karnındaki bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Oğuz Öztürk'ün (23) ise vücudunda çeşitli kırıklar olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhane Samsun Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title