Haberler

Göztepe Rotary Renkli Bir Çalışmaya İmza Attı

Güncelleme:

Göztepe Rotary Kulübü, Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı içindeki Amfitiyatro'nun yüzey ve merdivenlerini, üyelerinin ve genç Rotaractları'nın fiili çalışmalarıyla renkli mozaik seramikler ile kapladı.

Göztepe Rotary Kulübü, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın kendilerine tahsis ettiği Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı içindeki Amfitiyatro'nun yüzey ve merdivenlerini, üyelerinin ve genç Rotaractları'nın fiili çalışmalarıyla renkli mozaik seramikler ile kapladı.

Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Seramik Bölümü'nün destek verdiği çalışmada Oder Otistik Çocuklar Okulu, Aşık Veysel Görme Engelli Çocuklar ve anaokulu öğrencilerinin el izleriyle oluşturulan seramiklere de yer verildi.

İzmir'in Renkli Yüzü–Engelsiz Eller ve Göztepe Rotary Kulübü'nden Berna Kızıltan'ın koordinasyon ve yönetiminde düzenlenen projenin 8 Ekim günü gerçekleşen açılışına, çocuklar, veliler, Göztepe'nin yanı sıra birçok Rotary Kulübü'nden üyelerle Rotaract Kulübü üyeleri, Ege Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve Göztepe halkı katıldı.

Coşkulu açılışta Göztepe Rotary Kulübü Başkanı Ali Kızıltan, kulüp üyesi ve eski Göztepeli Cenap Öztezel ile birlikte, Göztepe'nin efsane futbolcuları, çalışanları ve başkanlarından oluşan toplam 38 konuğa Onur ve Şükran belgelerini sundu. Anaokulu çocuklarının şarkılarıyla şenlenen organizasyon, benzer projelerde buluşma dileği ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Hakan Tartan Güzelyalı Konak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title