Haberler

Esenler Belediye Başkanı Göksu, Liseleri Geziyor

Güncelleme:

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Bir Kitap Bir Kalem projesi kapsamında ilçedeki liseleri tek tek gezerek öğrencilerle buluşup sohbet ediyor.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu "Bir Kitap Bir Kalem" projesi kapsamında ilçedeki liseleri tek tek gezerek öğrencilerle buluşup sohbet etmeye devam ediyor. Göksu, Esenler için hayal kurmalarını istediği gençlere, Ali Fuat Başgil'in "Gençlerle Baş Başa" kitabını ve kalem hediye etti.

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Esenler Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından hayata geçirilen "Bir Kitap Bir Kalem" projesi kapsamında Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu gençlerle buluşmaya devam ediyor. Daha önce İbrahim Turhan Anadolu Lisesi ve Kız Teknik Lisesi, Atışalanı Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Göksu, son olarak Esenler Ticaret Meslek Lisesi öğrenceleriyle bir araya geldi. Başkan Göksu'ya, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, Esenler Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Burhan Şentürk, Okul Müdüresi Sema Karabiber, bazı Belediye meclis üyeleri eşlik etti.

HAYAL ET, KAZAN

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere bir kitap ve bir kalem hediye eden Göksu, "Sizlere Ali Fuat Başgil'in Gençlerle Baş Başa kitabını hediye ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tavsiye edilen güzel bir kitap. Bu kitabı mutlaka okuyun, hayatınızın en önemli zamanında size rehberlik yapacaktır. Bunun yanında bir de size form veriyoruz. 2023'te nasıl bir Esenler hayal ediyorsunuz? Hayal ettiğiniz Esenler'e nasıl ulaşılabilir? En iyi projeyi teklif edeni yurt dışında eğitime göndereceğiz. Sizlerin fikirlerine güveniyor ve orijinal projeler bekliyorum" dedi.

1453 GENÇ, 1453 LİDER

Esenler Belediyesi Gençlik Meclisi'nin "1453 Genç 1453 Lider Projesi" hakkında da öğrencilere bilgi veren Göksu, "Bu projemiz siz gençler için. Hayatta ne olmak istiyorsanız, biz Esenler Belediyesi olarak size yardım edeceğiz. En iyi siyasetçi, en iyi iş adamı ya da en iyi bilim adamı, ne olmak isterseniz yanınızdayız. İdeallerinize ulaşmanız için birlikte yürüyeceğiz. Başarılı olmanız için nerede elinizden tutmamız gerekiyorsa biz orada elinizden tutacağız" dedi.

Öğrencilerin Belediye çalışmaları ve Esenler'de yürütülen projeler ile ilgili sorularını da cevaplayan Göksu, öğrencilere başarılar diledi. Göksu, öğrencileri ziyaret etmesinin ardından okul çevresinde incelemelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Fuat Başgil Mehmet Tevfik Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title