Haberler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker Diyarbakır'da

Bakan Eker, AK Parti İl Başkanlığında yerel seçimlerle ilgili toplantıya katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığında yerel seçimlerle ilgili toplantıya katıldı.

Beraberinde AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Galip Ensarioğlu, Milletvekilleri Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, Mine Lök Beyaz, Oya Eronat ile bir süre önce vefat eden 2 kişinin yakınlarını taziye evlerinde ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulunan Bakan Eker, daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçti.

Eker, burada yerel seçimlerle ilgili düzenlenen toplantı öncesi yaptığı kısa açıklamada, bugünkü toplantıya milletvekili, il başkanı, il yürütme ve belediye başkan adaylarının katılacağını belirterek, "2 Şubat 2014 Pazar günü geniş katılımlı bir toplantıyla belediye başkan adayları tanıtılacak. Bugün bir değerlendirme ve seçim koordinasyon merkezinin oluşturulmasıyla ilgili toplantı yapıyoruz" dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Galip Ensarioğlu Diyarbakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title