Haberler

Ghetto'da Bu Hafta

Güncelleme:

Karadeniz'in genç sesi Niyazi Koyuncu, ilk albümü "Muço Pa!" ile bizlere merhaba diyor.

5 ARALIK Çarşamba 21:30

Niyazi Koyuncu

Karadeniz müziğini rock ile buluşturan 28 yaşındaki müzisyen, sanatın en iyi damıtılmış halinin sokaktan geldiğine olan inancını Türkçe, Lazca, Gürcüce, Megrelce ve Hemşince şarkıları ile tüm içtenliği ile yansıtıyor. Artvin'in Hopa ilçesinde dünyaya gelen 28 yaşındaki müzisyenin müzik yönetmenliği Murat Çorak'ın üstlendiği albüme; Gürcüce ve Megrelce 3 eserin düzenlemeleriyle İberya Özkankan da katkıda bulundu, İhsan Apça ve Özkan Mete tarafından kaydedilip mix'lenen albümün mastering'i ise Pieter Snapper tarafından gerçekleştirdi. "Muço Pa!" ile Karadeniz rüzgarları 5 Aralık'ta Ghetto'da esecek.

Tam: 25 TL Öğrenci: 20 TL

7 ARALIK Cuma 22:30

Four In The Pocket

Kangroove'un kurucularından , bas gitarist Alp Ersönmez ve davulcu Mert Önal ile 'Newborn' adındaki caz albümüyle büyük bir beğeni kazanan genç piyanist Çağrı Sertel, funk'tan caza bir çok farklı projede yer alan saksafoncu Toygun Sözen ve 'M-U-S-I-C' albümü ile geniş bir kitleye ulaşan caz vokalisti Elif Çağlar' ın katılımlarıyla oluşan Four In The Pocket; Erykah Badu, Jill Scott, Michael Jackson, Outkast, Earth, Wind and Fire gibi isimlerin müziklerini, kendilerine has stilleriyle doğaçlayarak çalıyor ve sizlere R&B, soul ve funk etkileşimli bir gece vaadediyor.

Tam: 35 TL Öğrenci: 25 TL

8 ARALIK Cumartesi 22:30

Yüksek Sadakat

İlk iki albümüyle Türk rock sahnesinde hatırı sayılır bir yer edinen Yüksek Sadakat ; Kutlu Özmakinacı, Serkan Özgen, Alpay Şalt ve Uğur Onatkut'tan oluşan kadrosuna yakın zamanda beğeniyle takip edilen vokalist Selçuk Sami Cingi'yi de dahil ederek aldığı yeni form ve dinamizmle ilk İstanbul konserini veriyor. En son Aralık 2011'de 'Renk Körü' adını taşıyan albümünü dinleyicisiyle buluşturan Yüksek Sadakat en sevilen Yüksek Sadakat şarkılarını hep bir ağızdan söylemek için Ghetto'da buluşalım!

Tam: 40 TL Öğrenci: 30 TL

Yakında!

12 Aralık: Rashit Albüm Lansmanı

14 Aralık: Ghettogether Party Vol. 4 Şallıel Bros. What da Funk Project feat. Lady Kier

15 Aralık: Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yüksek Sadakat Niyazi Koyuncu Karadeniz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title