Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'ye olimpiyat kotası kazandıran milli güreşçileri tebrik etti

Güncelleme:

Bakan Bak, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Avrupa Olimpiyat Elemeleri'nde grekoromen stil 60 kiloda Enes Başar ve 77 kiloda Burhan Akbudak'ın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için kota almasını kutladığı mesajında, milli güreşçilerimizi alınlarından öpüyor, tebrik ediyor ve bütün sporculara başarılar diliyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'ye olimpiyat kotası kazandıran milli güreşçileri tebrik etti.

Bakan Bak, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Avrupa Olimpiyat Elemeleri'nde grekoromen stil 60 kiloda Enes Başar ve 77 kiloda Burhan Akbudak'ın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için kota almasını kutladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Dost ve kardeş ülke Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılan Avrupa Kalifikasyon Müsabakaları'nda, 60 kilo grekoromen stilde mindere çıkan sporcumuz Enes Başar ve 77 kiloda mindere çıkan sporcumuz Burhan Akbudak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı kazanarak bizleri gururlandırdı. Milli güreşçilerimizi alınlarından öpüyor, tebrik ediyorum. Bakü'de mindere çıkacak bütün sporcularımıza başarılar diliyorum. Yolun sonu Paris olsun!"???????

Kaynak: AA / Güncel

Osman Aşkın Bak Burhan Akbudak Azerbaycan enes başar Gençlik Türkiye Paris Spor Bakü Milli Takım Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title