Haberler

Gebze'de Vergi Yüzsüzleri Açıklandı... - İki Vergi Dairesine Kayıtlı 235 Vergi Mükellefinin Toplam 220 Milyon 255 Bin Ytl Vergi Borcu Bulunuyor

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iki vergi dairesine kayıtlı 235 vergi mükellefinin toplam 220 milyon 255 bin YTL borcu olduğu bildirildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iki vergi dairesine kayıtlı 235 vergi mükellefinin toplam 220 milyon 255 bin YTL borcu olduğu bildirildi.

Kocaeli Verdi Dairesi Başkanlığına bağlı Gebze İlyasbey Vergi Dairesi ile Uluçınar Vergi Dairesince, 123 bin YTL ve üstünde borcu borcu olan mükelleflerin adı açıklandı. Uluçınar Vergi Dairesi'nde 118 mükellefin 88 milyon 672 bin YTL, İlyasbey Vergi Dairesi'ne bağlı 117 mükellefin ise 131 milyon 583 bin YTL borcu bulunuyor.

Vergi dairelerine vergi borcu bulunan şirketlerin başında TMSF'ye devredilen İmar Bankası Gebze Şubesi geliyor. İmar Bankası Gebze Şubesi'nin 31 milyon 486 bin YTL, SEDAŞ Madencilik Limited Şirketi'nin 11 milyon 383 bin YTL, ÇBS Şirketler grubunun faizlerle birlikte 8 milyon 756 bin YTL ve Metkon Metal A.Ş'nin de 8 milyon 4 bin YTL borcu bulunuyor.

-BELEDİYELER VE SPOR KULÜPLERİNİN BORCU-

Vergi dairelerine belediyeler ile bölgedeki spor kulüplerinin de vergi borçlarının bulunduğu öğrenildi.

Vergi dairelerinin kapısına asılan listeye göre, Gebze Belediyesinin 4 milyon 702 bin YTL, Çayırova Belediyesinin 3 milyon 812 bin YTL, Dilovası Belediyesinin 1 milyon 33 bin YTL, Darıca Belediyesinin 905 bin YTL ve Tavşancıl Belediyesinin 135 bin YTL borcu var.

Bu arada, bu yıl İddia Ligi B 3 grupda mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün 503 bin YTL, Gebzespor'un 474 bin YTL ve amatör ligde mücadele eden Tavşancıl Spor Kulübü'nün 167 bin YTL borcu bulunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title