Haberler

Gaziantep'te Yabancı Uyruklu Gruplar Arasında Kavga Çıktı

Güncelleme:

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yabancı uyruklu iki ayrı grup arasında satır, bıçak ve sopalarla kavga çıktı. Kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olaylar sonucunda zarar gören iş yerleri ve evler oldu, bazı kişiler yaralandı. Mahalle sakinleri can güvenliklerinin olmadığını belirterek olayların sona erdirilmesini istedi.

Gaziantep'te aksiyon filmlerini aratmayacak kavga kamerada: Döner bıçaklarıyla birbirlerine saldırdılar

Gaziantep'te bıçaklı-satırlı kavgada sandalye ve sopalar havada uçuştu

GAZİANTEP - Gaziantep'te Şahinbey ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yabancı uyruklu iki ayrı grup satır, bıçak ve sopalarla birbirine girdi. Kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Yabancı uyruklu 2 grup arasında satırlı, bıçaklı, sopalı kavga çıktı. Yabancı uyruklu saldırganın savurduğu sallama darbelerinde 2 kişi hafif yaralandı. Olay anına ait görüntüler güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Olaylar sırasında çevredeki iş yerleri ve evler zarar gördü, bazı sakinler yaralandı.

Mahalleli, kendileri ve çocuklarının da zarar görebileceğini söyleyerek, olayların bir an önce sona erdirilmesi gerektiğini kaydetti.

"Birbirlerine ölümüne vuruyorlar, araya gidip ayırmaya da korkuyoruz"

Yaşanılan olaylar sonrası korktuklarını ve dışarıya çıkamaz hale geldiklerini söyleyen mahalle sakini Celal Konuk, "Akşam evde oturuyorduk, sanki kıyamet koptu büyük bir ses bağrışma çağrışma aşağıya inmeye korktuk ve pencereden baktığımızda 3-4 kişi sallama diye tabir edilen döner bıçaklarıyla birbirlerine saldırıyorlar. Neticede burası bir mahalle, burada çoluk çocuğumuz var. Birbirlerine ölümüne vuruyorlar. Araya gidip ayırmaya da korkuyoruz. Ondan önce mahallede tüfek, silah sıktılar. Hemen hemen her gece silah sıkıyorlar. Birbirlerini korkutma amacıyla havaya ateş açıyorlar. Bizler korkuyoruz netice de ortalık magandadan geçilmiyor ve yorgun mermi denilen bir sorun var. Biz genellikle akşamları terasta uyuyoruz" dedi.

Mahalleli Sibel Karakuzulular, "Olay, benim yemek yaptığım yerde gerçekleşti, evimde kamera vardı. Çocuğumun sesini duyunca kameraya baktım, yabancı uyruklu vatandaşlar birbirlerini parçalarken benim çocuğuma da döner bıçağı çektiler. Çocuğumun elinin hafif bir yerini kesti. Her zaman kavgalar, biz damda yatıyoruz. Gaziantepliyiz, havanın sıcak olmasından dolayı damda yatıyoruz. Damda yatamıyoruz, her gün kurşunlar sallamalar çekildiği için benim ne çocuklarım çıkabiliyor, ne gençlerimiz gezebiliyor, ne de bizler çıkabiliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Şahinbey Kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title