Haberler

Fujitsu'dan Yeni Nesil FlexFrame Orchestrator

Güncelleme:

Flexflame Orchestrator ile SAP altyapı işletimlerinin sağladığı gerçek maliyet tasarrufları artık HANA kurulumlarını da kapsıyor.

Flexframe uygulaması her hangi bir sertifikalı donanım platformunda çalışabiliyor.

Fujitsu, Münih'te gerçekleşen Avrupa'nın satıcılara yönelik en büyük bilişim teknolojileri etkinliği olan Fujitsu Forum 2012'de, yeni veri merkezi yönetim platformu "FlexFrame Orchestrator"ı tanıttı.

FlexFrame Orchestrator ile kapsamlı veri merkezi operasyonları

Yeni veri merkezi yönetim platformu FlexFrame Orchestrator, kapsamlı veri merkezi operasyonları için SAP HANA yerleştirmelerine her türlü SAP uygulama ortamında destek veriyor. SAP HANA platformlarının, kaynak ve servis yönetimi, uzun hizmet verme süresi ve acil durumlarda verileri kurtarma özelliklerini içeren kapsamlı veri merkezi operasyonlarına katkı sağlıyor.

Fujitsu FlexFrame Orchestrator, hizmet sağlayıcıların gerçek zamanlı veri merkezleri kurmalarına ve işletmelerine imkân sağlıyor. Bu çözüm halen; müşterinin işyerinde kendisinin yönettiği sistem, yönetilen bir sistem, işyeri dışında bir yerde host edilen sistem veya bulut sistemi dâhil olmak üzere 4 kullanım tarzına da uyarlanabilen tek veri merkezi altyapı yönetim platformu olma özelliği taşıyor.

Fujitsu ilk kez Flexframe donanım ve yazılım gereksinimleri önündeki kısıtlamaları da kaldırıyor ve FlexFrame'i yazılım uygulaması olarak piyasaya sunuyor. Bu durum, Flexframe teknolojisine sertifika programı üzerinden erişim imkânını artırıyor ve böylece Flexframe aygıtının sertifikalı üçüncü parti veri merkezi teknolojisiyle çalışmasını sağlıyor.

Fujitsu HANA'yı daha yönetilebilir, dayanıklı ve daha kolay erişilebilir hale getirdi

2011'in ortalarında piyasaya sunulan, SAP'la anımsanan HANA, sunduğu daha iyi iş analizleri ile işletmelerin karar-verme süreçlerini hızlandırmasını sağladı. Fujitsu Flexframe Orchestrator heterojen veri merkezi ortamlarında bozulma olmadan çalışabiliyor ve sistemlere optimum düzeyde performans sağlayan hızlı ve güvenilir özellikler sunuyor, sistem kaynaklarını esnek bir şekilde ayırmak üzere tamamen optimize edilmiş bir altyapı oluşturuyor. FlexFrame'in sabit otomatikleştirilmiş yönetimi sayesinde sistemi işletmeye alma ve bakım da daha hızlı ve kolay oluyor.

Fujitsu FlexFrame Orchestrator tüm devreler için uzun hizmet süresi imkânı yaratıyor ve HANA kurulumu için yönetim olanaklarını geliştiriyor; böylece artık karmaşık kümeleri doğrudan yönetmeye gerek kalmadığı için karmaşıklığı da ortadan kaldırıyor. FlexFrame dinamik sistem konfigürasyonu sayesinde, maliyet verimi de sağlıyor. HANA iş yüklerinin serverlar arasında hareket edebilmesini mümkün kılan Flexframe, donanım bakımı ihtiyacı durumunda kusursuz operasyonel transfer ve sürekli sistem uptime'ı sunuyor.

Fujitsu Türkiye Teknoloji Satış Yöneticisi Emrah Büyüksomer, Fujitsu FlexFrame ile ilgili şunları söyledi:

"Fujitsu FlexFrame, SAP ortamlarını genişletme ve yüzde 50'den fazla oranda maliyet azaltma özellikleri sayesinde, uyumlu SAP altyapıları için önde gelen teknolojilerden biri olarak kabul gördü. Hem HANA kurulumları da dâhil olmak üzere tüm SAP ortamlarının yönetimi hem de herhangi bir veri merkezinde ve donanımda çalışmasını sağlayacak şekilde Flexframe teknolojisine erişim açısından Flexframe için yeni bir dönem başlıyor."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fujitsu Münih Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title