Haberler

Fujitsu'dan Sevgililer Gününe Özel

Güncelleme:

Fujitsu'nun zarif ve şık LIFEBOOK U772 Red ve LIFEBOOK 772 Silver serileri sayesinde bu yıl Sevgililer Günü hediyeniz raflarda kalmayacak.

İlk bakışta LIFEBOOK U772 Red ve LIFEBOOK 772 Silver serisi:

Kırmızı ve gümüş renklerinde zarif, şık ve göz alıcı tasarımı ile göz doldurur.

Hafif ve yer kaplamayan tasarımı sayesinde hareket rahatlığı sağlar.

Sadece 15,6 mm kalınlığında ve dünyanın en ince 14" ekranına sahip bu Ultrabook sadece 1.4 kg ağırlığıyla taşıma kolaylığı sağlar.

Dünyanın lider bilişim firmalarından, ürettiği ürünler ve çözümler ile bilinen Fujitsu, Sevgililer Günü'ne de şık ve işlevsel bir çözüm sunuyor. Fujitsu ürünlerinden beklenen üstün performansı ve başarılı dizaynın yanı sıra, LIFEBOOK U772 Red ve LIFEBOOK 772 Silver ürünleri göz alıcı renkleri ve zarif tasarımları ile de dikkat çekiyor. Yer kaplamayan ve hafif tasarımı sayesinde her yere yanınızda götürebileceğiniz ürünler aynı zamanda Fujitsu mühendisliği sayesinde yıllar boyunca ilk halini korumayı başarıyor.

Çiftler için mükemmel seçim: LIFEBOOK U772 Red ve LIFEBOOK U772 Silver

LIFEBOOK U772 Red, şık ve göz alan kırmızı tasarımı, hafif ve yer kaplamayan dizaynı ve dayanıklı yapısı sayesinde gittiğiniz yerde yanınızda taşımanıza imkan sağlıyor. LIFEBOOK 772 Silver ise gümüş rengindeki iddialı dizaynı ve güçlü donanımsal yapısı sayesinde performans bekleyen kullanıcıları tatmin ediyor. Son teknoloji Intel Core i7 işlemci ile donatılan seri aynı zamanda tamamı magnesyum kaplı kasasıyla yüksek dayanıklılık ve hareketlilik imkanı sunuyor. Birbirine uygun tasarımları ile hem kendinize hem de hediye olarak alabileceğiniz Red ve Silver LIFEBOOK serisi, Sevgililer Günü'nün monotonlaşan hediye seçeneklerinden çıkmanız için kaçırılmaz bir fırsat niteliğinde.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fujitsu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title