Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine İş Dünyasından Tepkiler

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, halkın iradesi sayesinde bir uçurumun eşiğinden dönüldüğünü belirterek, "Bugünden itibaren ülkemiz için yapacağımız en iyi şey, barış ve kardeşliğin kazanacağına her daim olan inancımızla çalışmaya devam etmek ve üretmektir.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, halkın iradesi sayesinde bir uçurumun eşiğinden dönüldüğünü belirterek, "Bugünden itibaren ülkemiz için yapacağımız en iyi şey, barış ve kardeşliğin kazanacağına her daim olan inancımızla çalışmaya devam etmek ve üretmektir." değerlendirmesinde bulundu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yazılı açıklama yapan Sabancı, Türkiye'nin, halkın iradesi sayesinde bir uçurumun eşiğinden döndüğünü ve kazananın demokrasi olduğunu vurguladı.

Sabancı, şunları kaydetti:

"Bugünden itibaren ülkemiz için yapacağımız en iyi şey, barış ve kardeşliğin kazanacağına her daim olan inancımızla çalışmaya devam etmek ve üretmektir. Geleceğe sağlıkla yürümemiz ancak toplumun tüm kesimlerinin barışçıl dayanışması ve hukukun üstünlüğü ile mümkün olacaktır.

Ülkemizin geleceğine yönelik bu tehdidi bertaraf ederken hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Sabancı Holding Güler Sabancı Türkiye Politika Güncel Haberler

title