Haberler

Fethiye Hayranı İngiliz Çift Teknede Evlendi

Muğla'nın Fethiye İlçesinde Uzun Zamandır Yaşayan ve Fethiye Hayranı Olduklarını Belirten İngiliz Çift, Yine Fethiye'de Yaptıkları Tekne Düğünüyle Hayatlarını Birleştirdiler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde uzun zamandır yaşayan ve Fethiye hayranı olduklarını belirten İngiliz çift, yine Fethiye'de yaptıkları tekne düğünüyle hayatlarını birleştirdiler

Uzun zamandır Fethiye'de yaşayan 50 yaşındaki damat Kevin Longhurst, "Burada hayatımın en güzel insanını buldum. Böylece severek kaldığım bu yerde kalmam için ikinci bir sebebim oldu" dedi.

48 yaşındaki gelin Cherie Lousie ise "Birlikteliğimiz Fethiye'nin mavi sularındaki bir tekne gezisinde başladı. evliliğimizin de mavi sularda gerçekleşmesini istedim bunun için tekne düğününü tercih ettik. Burada olmaktan mutluyum. Burası bana şans getirdi" ifadelerini kullandı. Akşam saatlerinde yat limanından ayrılarak denize açılan çiftin nikahı yakamozlar eşliğinde kıyıldı.

(FD-SÇ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title