Haberler

Eyüpsultan'da İki İşyerine Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Eyüpsultan'da gece saatlerinde 2 ayrı işyerine farklı saatlerde motosiklet ile gelerek silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı da yaralanma ve can kaybı olmazken, gerçekleşen saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Eyüpsultan'da gece saatlerinde 2 ayrı işyerine farklı saatlerde motosiklet ile gelerek silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı da yaralanma ve can kaybı olmazken, gerçekleşen saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Eyüpsultan Abdulhamid Han Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre farklı saatlerde Kemerburgaz Abdülhamid Han Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ilk saldırı saat sabah 05.30 sıralarında tamirci olarak kullanılan iş yerine gerçekleşti. Motosiklet üzerinde kasklarıyla kendileri gizleyerek gelen saldırganlar iş yerinin kapısına defalarca silahla ateş açtı. O esnada iş yerinde kimse olmazken, gerçekleştirilen ikinci saldırıda motosiklet üzerinde saat 15.45 sıralarında gerçekleşti. Motosiklet ile cadde üzerinden seyir halinde olan saldırganlar iş yerinin karşısında bulunan başka bir iş yerine silahla ateş açtı. O esnada iş yerinde bulunanlar ise saldırıda kurşunların hedefi olmaktan son anda kurtuldu. Gerçekleşen saldırı anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay sonrası iş yeri çalışanları durumu polis ekiplerine haber verdi. Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını izleyen ekiplerin olayı gerçekleştiren saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Saldırı esnasında iş yerinde bulunan Taha Sak, " Göktürk'te dün akşam birisi vurulmuş galiba. Bizimle alakası olmayan bir şey. İki grup arasında olan bir şeymiş. İki grubu da tanımam etmem. Ona istinaden dün karşı komşumun kapısına ateş etmişler. Benim dükkanımı ateş ettiler. Başka bir yere daha ateş ettiler. Ne olduğunu kimden geldiğini bilmediğimiz kurşunların içerisindeyiz Allah yardımcımız olsun. Ben aşağıda temizlik yaparken annem yukarıda açık mama yapıyordu. O sırada bir 5-6 el silah sesi duydum. Çıktığımda camımda kurşunlar vardı. Altı el ateş edildi, altısı da camımda zaten. Bize de gelebilirdi, aileme de gelebilirdi. İçeride hasar var. Mamalarımda, camımda, dükkanımda hasar var. Bugün de kapattım dükkanımı zaten" dedi.

Polis ekiplerinin olay ile ilgili incelemesi sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüpsultan Motosiklet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title